Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
Klata 110 . Martwy nie robie na ta chwile - Poglebiona lordoza ledzwiowa . przysiad 180
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
842
Witam.
Chce zaczac cykl 1-16 Cypio 250 mg e4d
Hcg w 6 i 12 tygodniu we wtorek i w czwartek po 2500
Hcg 10 dni po ostatnim strzale 6 x 2500 e3d
3 dni po Hcg Clomid dwa dni po 100 mg potem 20 dni po 50 mg
zrobilem sobie badania i mam podwyzszony estriadol i teraz moje pytanie czy zbijac to teraz czy olac i zbic to potem aridimexem jak podejdzie jeszcze wyzej ? czy moze ari wrzucic profilaktycznie do cyklu.
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
842
Generalnie nic mi nie jest. W lewej piersi mam bardzo lekkie powiekszenie gruczolu ale to mam od zawsze. Pozatym nie czuje sie jakos zle. Bylem u lekarza zlecil dolozyc ACTH i kortyzol i umowic wizyte na usg tego gruczolu i nadnerczy. Dodatkowo stwierdzil ze koniecznie endokrynolog bo wyniki sa dosc dziwne. Mowil ze gdyby bylo cos z przysadka to LH i FSH bylo by podwyzszone. Takze zostaje znalesc dobrego endorynologa albo androloga.
Szacuny
0
Napisanych postów
18
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
842
Generalnie mysle o tej calej sytuacji, Wrzucic symex albo aridimex 1/4 tabletki co 2 dni podczas cyklu ? Czy zostawic to i zobaczyc jak estro wystrzeli podczas cyklu . zalozmy zaczne wbijac od jutra to co zrobic badania za 4 tyg i zobaczyc co sie dzieje ? I pytanie czy dokupic tamoxa w razie gino ? zdania sa bardzo podzielone w tym temacie. Moze mi ktos to rozpisac jak to zrobic rozsadnie bo nie chce rezygnowac z cyklu :D jak to sie mowi no pain no gain xd
Btw. na jakim poziomie trzymac estro podczas cyklu bo tak jak pisal kolega ze wystrzeli w gore napewno tylko z tego co czytalem to do zera zbijac nie moge bo to nie idzie w parze z robieniem masy.
Zmieniony przez - starsrad w dniu 2019-06-27 15:09:29
Zmieniony przez - starsrad w dniu 2019-06-27 15:10:45
Przed zaczeciem cyklu estradiol byl ponad 50 wiec przygotowalem aromasin.
Pare dni temu troche mnie piekl jeden sutek wiec dalem 1 x aromasin 10mg i przestalo calkowicie.
Dodatkowo co myslicie jak bym dorzucil co cyklu 12-16 tydz metke bo cykl leci 1-16 cypio solo
Pytanie co zrobic z prolaktyna ? zbijac ?
Zmieniony przez - starsrad w dniu 2019-07-15 18:42:39
Zmieniony przez - starsrad w dniu 2019-07-15 18:44:16