SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Podejście Waszych rodziców do ćwiczeń...

temat działu:

Po siłowni, o siłowni

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3775

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 672 Wiek 106 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 18387
Niedawno rozmawiałem z rodzicami na temat treningu. Mimo tego, że ćwiczę - oni w sumie wciąż są temu przeciwni (a raczej negatywnie do tego nastawieni ) Wiadomo, nie jest to taka istotna sprawa, ale lepiej żeby wiedzieli, że robię coś "pożytecznego", niż "sam się krzywdzę" Powiem Wam, że czasami to mi już siły brakuje na te dyskusje - np. chcę trenować albo jestem spocony (załóżmy po aerobach), a np. mama później mówi "o Boże, a Ty znowu się skatowałeś" Wiadomo - nie jest to aż tak strasznie męczące, ale w momencie, kiedy jesteś zmęczony całym dniem, przed Tobą jeszcze trening, tym bardziej nie chce się za bardzo, to na pewno mile widziane byłyby słowa otuchy, a nie ciągłe zniechęcanie mnie do ćwiczeń

Zastanawiam się, jak to jest u Was? Rodzice akceptują Wasz "wybór"? Może jest podobnie jak u mnie? Pozdrawiam!

Impossible is nothing.

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 3720 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 18051
hehe moja mama sama wygania mojego brata z domu a najlepiej na silke gdyz ten caly czas siedzi przy kompie i nic sie nie rusza...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 48 Napisanych postów 19680 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 52823
Nie rpzeszkadza im to, mam tylko czyta na odzywkach czy zadnych sterydow w tym nie ma

a laska mi mowila ze koksiarz jestem jak zoabczyla ze CARBO po treningu pije i kreatyne i mi mowila jak skoncze jak nei przestane tego brac

Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
AllianceBJJ

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 567 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 3374
u mnie na poczatku tez tak bylo, ale po pewnym czasie przestalem zwracac uwage i po prostu wychodzilem na silke teraz po 2 latach, jak czasem nie pojde na silke, to sie mnie pytaja- co sie stalo ze nie idziesz pocwiczyc. zdarzy sie nawet ze mowia: idz sobie pocwicz, bo widze ze sie nudzisz. Po prostu starsi musza zobaczyc, ze robisz cos pozytecznego i sobie nie szkodzisz. Ja powiedzialem im, ze wole chodzic na silke niz stac pod blokiem i napadac na ludzi
pozdro
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 13 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 2368
U mnie jest troche inaczej, matka akceptuje to co robie i nawet cieszy sie ze mna z nowych rekordow. Jednak problem jest z ojcem, jak mowa jest o silowni to krzywi morde. Domyslam sie, ze ma uraz po tym jak zrezygnowalem z karate i zaczelem na silownie smigac. Ciagle jakies aluzje wali o sterydach, ale nie spyta wprost czy biore.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 519 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 10694
Zadowoleni z tego nie sa

====================
..::[_Dragon_]::..
====================

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 6469 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 39130
W sumie mam juz swoj wiek i nie bardzo maja cos do powiedzenia

ze cwicze to im pasuje i popieraja mnie w tym (kupuja wszystko na diete, daja pieniadze itd. - jednym slowem "sponsoruja" mnie)

a jesli chodzi o odzywki to wiadomo ze sa negatywnie nastawieni, ale wynika to z ich malej wiedzy na temat cwiczeń...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 2747 Wiek 38 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 24063
moi sa zadowoleni, przynajmniej cos z tego bede mial w przyszlosci

tato mi kupowal obciazenie, jezdzil szukal, daja kase na suple i odzywki, wiec nie ma co narzekac

**** -->>SFD FiGHT CLuBE<<--****
Ajj ten nieostożny Blinkuś...wpadł jak dziecko.
-=Gainer Team=-

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 359 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 17293
U mnie lajtowo.. silownie mam w piwnicy to tata mi mowil ze tez bedzie chodzil...hehe. Babcia tylko narzeka ze juz mi starczy a tata jej zawsze mowi ze niech cwiczy bo mlody Teraz tata pojechal do Londynu i obiecal mi kupic odzywke Ogolnie spoko:)

-the power and the glory-

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 364 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 10738
Moi starzy ogólnie popierają cwiczenie.
Czasem gdy proszę mame o monete na odżywki to mówi mi że to ma być legalne
Ona na co dzień ma dostęp do sterydów <jest pielęgniarką> i przestrzega mnie przed nimi ale ogólnie mi ufa. Czasem tylko mówi że już starczy tej tężyzny i pyta sie komu chcę zaimponować <dziewczyną>??

Moja siłownia ==>> http://www.sfd.pl/Moja_Silownia_<>-t182107-s5.html
nowe fotki str. 5,7

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 364 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 10738
Moi starzy ogólnie popierają cwiczenie.
Czasem gdy proszę mame o monete na odżywki to mówi mi że to ma być legalne
Ona na co dzień ma dostęp do sterydów <jest pielęgniarką> i przestrzega mnie przed nimi ale ogólnie mi ufa. Czasem tylko mówi że już starczy tej tężyzny i pyta sie komu chcę zaimponować <dziewczynom>??

Moja siłownia ==>> http://www.sfd.pl/Moja_Silownia_<>-t182107-s5.html
nowe fotki str. 5,7

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 2747 Wiek 38 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 24063
druga odp. jest poprawna moim zdaniem

**** -->>SFD FiGHT CLuBE<<--****
Ajj ten nieostożny Blinkuś...wpadł jak dziecko.
-=Gainer Team=-

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Formula 1

Następny temat

Gdzie znajde projekty sprzetu na siłownie?

WHEY premium