Szacuny
0
Napisanych postów
287
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
3081
Nie wiem gdzie to napisac, czy to w ogole sport? Chodzi mi o jakieś info stronki, rady na temat jazdy na pociagu np. PKP. Mam ochote spróbować, ale nie wiem dokładnie jak zacząć a nie chce na początku głupiego błedu popełnić... . Licze na was. z góry dzieki
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
6
Jak chcecie adrenaliny, to wskakujcie na dach samochodu (najlepiej z uchwytami po bokach) i jazda. ja tak z tatą jeździlem na starym pasacie gdzie nie martwie sie o dach całkiem fajna zabawa
Szacuny
0
Napisanych postów
287
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
3081
Własnie jak sie w ogole coś takiego nazywa? napewno ma jakąś nazwe. Ja sprobowałem 2 dni temu. wyszedłem na schodki i kumpel zamknął drzwi. pociag rozpedził sie i jechałem na zewnątrz ok. 2 minut. Całkiem spox, serduszko ładnie pykało, a pociag nie pedził na maxa. Własnie nie wiem jak jest przy pelnej chyba predkosci chyba 60kmh (?). Boje sie jakiegos podmuchu wiatru ktory mogłbym mnie oderwac od poręczy
Szacuny
17
Napisanych postów
603
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
12851
Może też wystarczyć uprząrz do wspinaczki + karabinczyki + lina (wszystko z atestem, z górnej półki - nie warto oszczędzać na życiu). Ps.:taki pas dla elektryków ile kosztuje?
Szacuny
0
Napisanych postów
27
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
202
Przyznam że przypadkiem wszedłem na ten topic, ale nie chciał bym widzieć kolesia który niestety nie utrzymał się na trasie i przycedził w jakiś słup. Hehe. Kurde poszanowanie za inicjatywe, ale ja w tym paluchów nie mieszkam. Pozdrowionka dla kości, stawów, zapalenia płuc i wogóle dla śmiałków. Nareczka.
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
35
dyscyplina ta to trainsurfing lub subway surfing. na necie nie za duzo przeczytacie na ten temat bo jest to potepiane i nikt sie do tego nie przyznaje. gdy wpiszecie w wyszukiwarce to pojawia sie tylko opisy wypadkow smiertelnych.
tu linki daje:
www.jinxmagazine.com/train_surfing.html www.andegrand.pl/ index.php?page=subwaysurfing&extend=1
www.sirharris.com/2004/11/ surfistas-death-sports-revisted.html
to trzy linki ktore opisza wam troche temat hehehe
Szacuny
1
Napisanych postów
312
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
4086
W Berlinie widzialem kiedys kolesi ktorzy jezdza na dachach S-bahnow. Sa oni nazywania S-Bahn surfer. Przezycie napewno niezapomniane ale bardzo neibezpieczne zajecie szczegolnie jak sie zatrzymasz na jakims semaforze albo wiadukcie