Szacuny
11102
Napisanych postów
51188
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witam mam na imię Kamil i mam 15 lat, zacząłem chodzić na siłownię i mam pytanie po jakim czasie będą widać efekty? Stosuje dietę zawartą w białka i nie tylko. W siłowni mam instruktora, który przygotował mi harmonogram ćwiczeń. Trenuje oraz w domu 100x brzuszków, 50x pompek i 50x przysiady.
Szacuny
11102
Napisanych postów
51188
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Efekty widac roznie , wszystko zalezy od treningow i diety . Ale mysle ze po 3 miesiacach juz powinienes widziec efekty w zmianach sylwetki . Odpusc sobie cwiczenia w domu jak cwiczysz na silowni . Zyczy masy i wytwalosci .
Szacuny
2
Napisanych postów
7
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
21
sorki za mój poprzedni post ja ternuje od roku a pierwsze efekty widziałem już po miesiącu. ćwicze w domu, mam 90 kg obciążenia i to mi stracza. najpierw zaobserwowałem rozwój bicepsa i pleców a na koncu klatki. a ty masz świetne warunki masz 187 cm wzrostu i 78 kg bombajak dla mnie
Szacuny
11102
Napisanych postów
51188
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Dokładnie jeżeli ćwiczysz na siłowni to nie w domu ponieważ też tak robiłem i sobie mięśnie ponadrywałem :P No chyba, że instruktor ci powie co masz jeszcze w domu zrobić ale na ,,Hama" nic nie osiągniesz a tylko się przemęczysz