Mam maly problem, a mianowicie plywam wolno [ okolo 25 s. na 25 mentrow ], a chcem zejsc do 35-40 s. na 50 m. [ chcem zrobic mlodszego ratownika a tam trzeba sie wyrobic w czasie 40 s. na 50 m. ]
Przed wakacjami nie plywalem zaczesto [ prawie wogule, i z moim rychem oprocz grania w pile to terz nie bylo za kolorowo ]
Tak od ostatnich 5 miesiecy zaczelem uczeszczac na 4 treningi w tygodniu boksu, oprucz boksu zaczynam teraz uczeszczac na basen raz w tygodniu [ 30 min plywania ] i chodze na silke [ tylko raz w tygodniu ] i jak myslicie czy mam sszanse na zejscie o 15-10 sekund na 50 metrow o jezeli tak to w jakim czasie i jaki trening poleciacie
Moim ulubionym stylem jest zaba, i to wlasnie jej czas liczylem [ moze krallem szybciej by poszlo ale nie sadze ]
Inne testy na ratownika [ mlodszego ] raczej bym przeszedl bo plywalem 2 kilometry bez przerwy i udalo sie [ na egzaminie trzeba chyba przeplywac 1,5 z cholem i podwodym plywaniem terz nie bedzie raczej klopotwo ]
ps. Mam 16 lat, waze 69 kg, mam 182 cm wzrosu :)
Z GORY THX ZA ODPOWIEDZI :)
1)"Lepiej zeby mnie trzech sadzilo niz czterech nioslo"
2)"Najpierw człowiek nie lubi człowieka, a dopiero potem szuka argumentów"-Fight of Die.
3)"Postępuj zawsze tak,jakby to,co czynisz,miało być twoim ostatnim uczynkiem."- Elias Canetti
https://bundles.sfd.pl/../../buziaki/29.gif[/img]SFD FIGHT CLUB

1)"Lepiej zeby mnie trzech sadzilo niz czterech nioslo"
2)"Najpierw człowiek nie lubi człowieka, a dopiero potem szuka argumentów"-Fight of Die.
3)"Postępuj zawsze tak,jakby to,co czynisz,miało być twoim ostatnim uczynkiem."- Elias Canetti
SFD FIGHT CLUB