Szacuny
23
Napisanych postów
2935
Wiek
95 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
14118
Jak w temacie. Interesuje mnie glownie z czym je jecie, jak je przygotowojecie, przyrzadzacie i wogole. Bo ja ostatnio szamalem same platki owsiane ale wczesniej zalalem je woda. I musze powiedziec ze nic gorszego nie jadlem w zyciu. Takie gowno mi wyszlo.
Przy odpowiedziach napsizcie ile czasu mniej wiecej zajmuje wam rpzygotowanie posilku i z czym go robicie no i mile widziany sposob i opis przyrzadzania.
pzdr. i z gory thnx za odpowiedzi.
PS: wybaczcie za ewentualne bledy ortograficzne.(czasami nie wiem co pisze
Zmieniony przez - zaskron w dniu 2008-02-22 14:24:35
Pomogłem, wyraź swoją wdzięczność za mój poświęcony czas
Szacuny
30
Napisanych postów
2733
Wiek
32 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
16414
Mozesz zalac minimalna iloscia wody,a pozniej dodac kogel mogel(z bialkiem) czyli ubija sie osobno bialko (max.2minuty),dodaje zoltko utarte z cukrem(jesli go uzywasz),ja dodaje slodziku ;)
Ostatnio tez polubialam taka wersje:platki+suszona ostra papryka,pieprz,oregano+jajko na twardo pokrojone
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
5972
Napisanych postów
74446
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
745210
Platki owsiane gorskie gotowane na 250ml wody az wyschnie. Pozniej dodaje kefir lub maslanke naturalna, do tego np ananas lub banan, ser bialy, orzechy wloskie, pestki z dyni.