...
Napisał(a)
Rzucam pomysl na stworzenie tematu, gdzie bedziemy zamieszczac sposoby na mile wszamanie platkow owsianych czy twarogu. Wiadomo iz wielu staje to w gardle, mi tez ;).
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Kwestia upodobania i warunków kolego. Najlepiej zajrzyj tutaj https://www.sfd.pl/surowe_płatki_owsiane-t216408.html
...
Napisał(a)
Ja bardzo lubie płatki owsiane i twaróg, to jest naprawde dobre!!!
Jeśli staje ci to w gardle i nie możesz przełknąć tego, to może płatki owsiane spróbuj zjeść z owocową maślanką czy jogurtem, może zjesz
A do twarogu dodaj szczypiorek czy jeszcze jakieś warzywko i moze zasmakuje i
Jeśli staje ci to w gardle i nie możesz przełknąć tego, to może płatki owsiane spróbuj zjeść z owocową maślanką czy jogurtem, może zjesz

A do twarogu dodaj szczypiorek czy jeszcze jakieś warzywko i moze zasmakuje i

...
Napisał(a)
Świetny pomysł, ale gdzieś już był taki temat, ale dołączę się
Twaróg:
1 wersja
kostka twarogu, puszka rozdrobnionego tuńczyka w oleju
łyżka oliwy z oliwek
szczypiorek
pieprz i sól do smaku
Wszystko wymieszać, doprawić sola i pieprzem( czy czym tam jeszcze chcecie) i wcinać na noc, dobre;)
Twaróg 2
Kostka twarogu
szczypiorek
śmietana(ew. jogurt naturalny)
wymieszać, doprawić i szamamy
smacznego życzę

Twaróg:
1 wersja
kostka twarogu, puszka rozdrobnionego tuńczyka w oleju
łyżka oliwy z oliwek
szczypiorek
pieprz i sól do smaku
Wszystko wymieszać, doprawić sola i pieprzem( czy czym tam jeszcze chcecie) i wcinać na noc, dobre;)
Twaróg 2
Kostka twarogu
szczypiorek
śmietana(ew. jogurt naturalny)
wymieszać, doprawić i szamamy

smacznego życzę

...
Napisał(a)
A dlaczego nie spróbujesz, może Ci zasmakuje???
A co z płatkami owsianymi????
A co z płatkami owsianymi????
...
Napisał(a)
Co do twarogu to wrzucam go do jogurtu waniliowego (oczywiście smak i jogurt zależne od upodobań) do tego jakiś słonecznik czy coś i miom zdaniem smakuje bardzo dobrze.A płatki owsiane...szczerze mówąc nie wiem jak to może nie smakować ,ale możesz wrzucić jakieś rodzynki , suszone owoce , słonecznik ,albo zamiast mleka zalać jogurtem to tych płatków nawet nie poczujesz.
...
Napisał(a)
A warto spróbować, tylko na noc za wiele mleka i kakao to taki dość średni pomysł

...
Napisał(a)
Jest tego mnustwo na forum..Wystraczy tlyko uzyc wyszukiwarki

GÓRA---->I am What I am
...
Napisał(a)
racja, ale jak dla mnie to takich tematów nigdy za wiele, może akurat znajdzie się coś, czego jeszcze nikt nie pisał

...
Napisał(a)
No to jadziem:
Moja owsianka:
Platki owsiane+mleko+ rodzynki lub szuszone owoce lub mieszanka+odrobina miodu/kakao+cynamon.
Puyszne tanie weglowodanowe danie...
Platki owsiane gotowane na wodzie+do tego co 2-3min dodawane rodzynki potem banan,potem odrobina miodu,twarog,mozna tez cynamon.
Twarog:
Poprostu twarog+odrobina jogurtu naturalnego+slodzik+cynamon(lub bez niego)
Moja owsianka:
Platki owsiane+mleko+ rodzynki lub szuszone owoce lub mieszanka+odrobina miodu/kakao+cynamon.
Puyszne tanie weglowodanowe danie...
Platki owsiane gotowane na wodzie+do tego co 2-3min dodawane rodzynki potem banan,potem odrobina miodu,twarog,mozna tez cynamon.
Twarog:
Poprostu twarog+odrobina jogurtu naturalnego+slodzik+cynamon(lub bez niego)
GÓRA---->I am What I am
...
Napisał(a)
No góra ciekawie nie powiem, popróbujemy, zobaczymy
dawajcie jakieś swoje przepisy, nie krępujcie sie, jak nie będzie nam smakować, to nie będziemy bić

Polecane artykuły