Jako iz zaslepiony internetem, kulturystami, popadalem w skrajnosci i cwiczylem typowo kulturystycznie od poczatku, po drodze nabawiajac sie rotacji miednicy, zerwania klatki i inn ych problemow zdrowotnych ,przez ktore zacofalem sie mega z ciezarem chcialbym prosic was o podrzucenie mi paru artow/treningow , ktore polecacie na budowe bazy silowej z elementami hiper. Staz mam 5 lat a wyniki silowe zalosne przez przerwy,kontuzje i brak wiedzy na pcozatku. Waga 105 kg , 196 cm , krata widoczna. Leci podklad z testa.
...
Czesc,
Jako iz zaslepiony internetem, kulturystami, popadalem w skrajnosci i cwiczylem typowo kulturystycznie od poczatku, po drodze nabawiajac sie rotacji miednicy, zerwania klatki i inn ych problemow zdrowotnych ,przez ktore zacofalem sie mega z ciezarem chcialbym prosic was o podrzucenie mi paru artow/treningow , ktore polecacie na budowe bazy silowej z elementami hiper. Staz mam 5 lat a wyniki silowe zalosne przez przerwy,kontuzje i brak wiedzy na pcozatku. Waga 105 kg , 196 cm , krata widoczna. Leci podklad z testa.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
A nie pomyślałeś żeby zacząć z dobrej strony czyli udać się do ogarniętego fizjo żeby Cię pooglądał i naprawił co nieco?
Wierzyć to znaczy ufać, kiedy cudów brak.
Muscles not grow on trees!
...
Napisał(a)
Również polecałbym wizytę u specjalisty. Dowiedz się czy w ogóle duże ciężary są dla Ciebie.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
...
Napisał(a)
Mialem podobnie jak Ty, radze udac sie do specjalisty lub zaczac trenowac co innego. Ja zaczelem kalistenike i gorąco polecam
1
...
Napisał(a)
GlutDobry pomysł. Ja lubię mieszać. Miałem problem z niestabilnością barku i pompki/dipsy z pełnym wyciągnięciem rąk i barków mi to wyleczyły. I już nie będę wracał do sztangi/sztangielek raczej, chociaż pewnie już by mi nie sprawiały kontuzji, ale wolę dmuchać na zimne. Do tych ćwiczeń też można dokładać obciążenie. Ogólnie ćwiczenia w zamkniętym łańcuchu kinematycznym zawsze będą mniej kontuzjogenne.Mialem podobnie jak Ty, radze udac sie do specjalisty lub zaczac trenowac co innego. Ja zaczelem kalistenike i gorąco polecam
1
...
Napisał(a)
Zalezy zeby mi utrzymac 100kg dobrej jakosci miesa, taka dobra plazowka i ogolnie byc sprawnym. Wiec pytam o takie plany z samymi podstawami prawie ,ktore sie uw as sprawdzily ,pomysly
Polecane artykuły