...
Napisał(a)
Witam. Jestem początkującym i zastanawia mnie jedno. Mam ułożony plan fbw a w nim na ogół jedno ćwiczenie na brzuch (uginanie nóg w zwisie) i to ma mi rzekomo wystarczyć, jednak wpisując w google fraze ''trening brzucha'' podają na stronach po nawet 6 ćwiczeń na tą partie żeby ją wyrobić. O co w tym chodzi bo skoro ludzie na brzuch potrafią robić co 2 dni po 5-10 ćwiczeń i z trudem im to przychodzi to mi ma wystarczyć to 1 ćwiczzenie i ew. praca mięsni przy kilku innych ćwiczeniach ? Chyba że to się czymś różni :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Na początek zdecydowanie wystarczy na brzuch wykonywanie tylko uginanie nóg w zwisie. Ewentualnie allachy, również są skuteczne. Na razie nic więcej nie musisz wykonywać. Poprawnie wykonywane siady i martwy ciąg, również bardzo angażuje twoje mięśnie brzucha.
...
Napisał(a)
jesli masz plan FBW to przeciez brzuch cwiczysz na kazdym treningu , 1 cwiczenie po 4 seria to masz 12 serii w ujęciu tygodniowym - wystarczy ;)
Doradca w dziale Alternatywna Droga
Instruktor Sportów Siłowych
Dietetyk
Poprzedni temat
Dziennik Treningowy Oliviera Lafaya
Następny temat
Domowa siłownia - opinie o sprzęcie.
Polecane artykuły