...
Napisał(a)
Siemka od marca jestem na cyklu testosteron enan 250mg e3d do tego w maju doszedł tren 150mg enan e3d . Obecnie mam zamiar jeszcze dwa miesiące przeciągnąć tren enan ponieważ już jestem w okresie budowy masy a tren strasznie mi to utrudnia bo nawet przy tych 4000kcal czuję się cały czas docięty . Miałem już kilka cyklów za sobą , każdy bazował tylko na testosteronie plus raz poszło 200tab turanabolu. Czuję się świetnie i do lutego nie mam już zamiaru schodzić z cyklu , dopiero gdy w lutym będę ponownie w Polsce robię badania i porządny odblok . Obecnie leci co 3 miechy HCG i dodatkowo jeżeli czuję prolaktyne to wpada cabaser. Teraz czas przejść do pytania , chciałbym wejść na mocniejszy cykl pod typową budowe masy mięśniowej . Myślałem o przejściu na prop ( dobrze będzie odpocząć od enana ) plus może deka i jakiś oral .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
mozesz wbijac jw z tym ze hcg nie trzyma sie w temp ujemnej a lodowce gdzie temperatura jest na plus 

...
Napisał(a)
To chyba lepiej wskoczyć na mixa niż na propa
1
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
flex1976To chyba lepiej wskoczyć na mixa niż na propa
Dokładnie, dodatkowo standardowo deka, może być też do tego bold i ogień.
Susta 250mg e3d
Deka 200mg e3d
Bold 250mg e3d
I poszedł

1
...
Napisał(a)
daj dlugi estr enan/cypio/mix bo nie za bardzo rozumiem jak chcesz odpoczac od enana wbijajac inny rodzaj testosteronu
poza tym jw moze byc z deka,boldem lub z combem deka+bold
poza tym jw moze byc z deka,boldem lub z combem deka+bold
...
Napisał(a)
e-liteChcesz masować to najlepiej sprawdzi się mix testa
a dlaczego?
when im going to do some mountaineering actually im going back home
...
Napisał(a)
czellistae-liteChcesz masować to najlepiej sprawdzi się mix testa
a dlaczego?
Bo tak pokazuje praktyka ?
...
Napisał(a)
e-liteczellistae-liteChcesz masować to najlepiej sprawdzi się mix testa
a dlaczego?
Bo tak pokazuje praktyka ?
spoko

when im going to do some mountaineering actually im going back home
...
Napisał(a)
Panowie suste i deke kupiłem po 200mg/ml . Myślałem też by podbić testa obecnie leciałem 250mg e3d a bym wrzucił 200mg e2d(też nowego testa mam w ampach 200 a nie 250mg) i z jednym strzałem by leciała deka z drugim boldek. Coś takiego ma sens ? Dodatkowo mam też 200tab winstrolu w tabsach i stanozol w strzałach tylko nie wiem czy jest sens wchodzić po trenie , który zapewne rozwalił mi flore bakteryjną bo od 2 tygodni czyści mnie dość mocno i z brzucha dobiegają dość nieciekawe dźwięki.
...
Napisał(a)
Możesz podbić testa choć to już będzie ładna dawka
Wino po trenie dalej będzie leciało po lipidach i flakach oraz jelitach
Wino po trenie dalej będzie leciało po lipidach i flakach oraz jelitach
Polecane artykuły