SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pierwszy cykl w życiu w celach zdrowotnych - badania

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 811

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 12 Wiek 27 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 61
Witam.
Mam 27 lat i odkad pamiętam ciągle miałem problemy z motywacją do życia, ciągle depresję, zmęczenie brak chęci i skupienia na czymkolwiek zawsze mi dolegaly takie objawy jak i z natury jestem bardzo chudy moje kości są cienkie mam problemy z przybraniem masy jak byłem na diecie masowej to głównie zalewalem się woda i tłuszczem genetyka u mnie nigdy nie była mocna strona. Postanowiłem że spróbuję wejść na terapię zastępczą testosteronem w celach medycznych zdrowotnych, nie duże dawki na lepsze samopoczucie chęć i motywację do życia .
Kilka lat temu 2x robiłem badania w odstępie kilku miesięcy i 2x miałem niskiego teścia plus wysoka prolaktyna. Lekarz przepisał mi omnadren po 1 czy 2 strzałach 1x na miesiąc pojawiły się mega niepożądane efekty w postaci masakrycznie wielkiego trądziku na twarzy oraz bardzo dużym pomniejszeniem gruczołów płciowych. Odstawiłem od razu nie robiąc odbloka bo to były tylko 2 strzały. Po latach około 4 postanowiłem że spróbuję tym razem wziąć cypionat oraz enanthan . Z dobrego źródła znajomy polecił mi abym zaczął cypionat 2 pudełka po 10ml po czym wejść na 2 pudełka enanthan 10ml długi testosteron raz na 7 dni po 0.8cm jest to 250mg . Jestem po pierwszym strzale 2 dzień po i proszę o opinie czy dobra dawkę dobrałem oraz czy taki cykl ma sens. Załączam badania które zrobiłem 2 dni przed rozpoczęciem cyklu na wątrobę nerki morfologie itp lsh TSH lh testosteron prolaktyna estradiol . Testosteron w panelu zrobiony całkowity oraz wolny. Dziękuję z góry za wszelkie porady . Zapomniałem dodać staż treningowy w sumie to nie jest tak ważne bo cykl ma na celu polepszenie jakości życia,snu,chęci do działania. Ale w sumie z przerwami ćwiczę około 3 lat jednak bez większych rezultatów ponieważ nie miałem nigdy do tego predyspozycji.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 67 Wiek 37 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 12379
Skopiuj z tego linka ankietę i wypełnij inaczej mod zamknie temat: https://www.sfd.pl/ANKIETA__Zanim_zadasz_pytanie-t297513.html
Dawka 250mg/tydzień to nie HTZ - na pewno będziesz miał testa sporo poza normą. Skoro masz problem z trądzikiem to można rozbić dawkę na np. dwie iniekcje tygodniowo, częstsze iniekcje to mniejsze wahania hormonów. Powinieneś też podawać HCG przez cały cykl np. dwa razy w tygodniu po 500ui.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Szacuny 21546 Napisanych postów 71012 Wiek 41 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 574845
Nie ma badań. Dołącz wypełniona ankiete działu w całości.
1

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 12 Wiek 27 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 61
2. WAGA: 78
3. WZROST:188
4. WYMIARY: zrobię na czasie
-biceps:
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 3 lata
6. DIETA: brak czasu póki co
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:
2 dawki omnadrenu raz na miesiąc 4 lata temu bez odbloku
8. TRENING: 5x w tygodniu 1 partia na trening (biceps i triceps razem)
9. CEL CYKLU: poprawa samopoczucia,motywacji,apetytu,energii do treningów
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:do zmierzenia
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):ektomorfik tendencja do chudnięcia
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:brak, słabe owlosienie
15. PPM (podstawowa przemiana materii):nie wiem jak sprawdzic
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:80kg max 1x (100kg 1x rekord 2 lata temu)
-martwy ciąg:120 1x
-przysiad:90kg 1x

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11126 Napisanych postów 51318 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
Zbij od razu prolaktynę
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Dziękuję
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 87372 Napisanych postów 355617 Wiek 47 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1643292
Dieta nie mam czasu
Nie masz czasu kiedy zjeść?
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Szacuny 21546 Napisanych postów 71012 Wiek 41 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 574845
Próba ustabilizownia trybu życia (dieta/trening/sen/regeneracja/relax/używki/leki/suple/itp...) mogą być pomocne.

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Niestety jak się pracuje na nocki po 10 godzin to ciężko trzymać dietę i gotować posiłki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Staram się jeść jak najwięcej nigdy nie chodzę głodny zawsze jestem najedzony i nie jem syfu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 87372 Napisanych postów 355617 Wiek 47 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1643292
Bez urazy ale co mają godziny pracy do diety? Pracujesz na noc to w dzień sobie szykujesz posiłki lub jakieś zamienniki
W tym sporcie dieta to 90% reszta to dodatki tak naprawdę bez miski daleko nie zajedziesz
Musisz to poprawić bo bez tego ani rusz
1
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Odblok po sarmach

WHEY premium