...
Napisał(a)
Witam serdecznie doświadczonych forumowiczów. Studiowałem masę wątków na temat sterydów i dopingu, ale jest tyle różnych możliwości i tyle opinii, że nie wiadomo co uznać za "prawdę". Mam 30 lat. Staż na siłowni 12 lat bez przerw. Waga 98kg. Trenuje 3 razy w tygodniu, obecnie wracam do formy po 2 miesiącach od kontuzji. Jestem zainteresowany wzięciem "pierwszej bomby" i dobry kumpel zaproponował mi turanabol. Czy to dobry wybór na 1 cykl i rozpoczęcie przygody z dopingiem? Jaka jest odpowiednia dawka by poczuć, że coś się dzieje? Do tej pory tylko legalne odżywki stosowalem. Dziękuję za wszelką pomoc i porady.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Wybor sredni. Generalnie trzymaj sie podstaw czyli testa. Na poczatek musisz dolaczyc do tematu ankiete dzialu (skopiuj z tematow podwieszonych).
OnGear
...
Napisał(a)
Dotyczy ona "moich parametrów"? Czy o coś innego chodzi. Przepraszam Cię, ale zwykle skupialem się na czytaniu postów, natomiast dodaję coś pierwszy raz.
...
Napisał(a)
Polecane artykuły