Staż 2,5roku. Liczę na odpowiedzi i z góry wielkie dzięki ;)!
...
Napisał(a)
Witam tak jak w temacie. Piszę z prośbą odnośnie przybliżenia, rad, propozycji odnośnie dopingu oraz co brać, jak zacząć, z kim porozmawiać kto by mnie w tym poprowadził odnośnie dawek, długości cyklu, odbloku itd. Zdaję sobie sprawę żeby poczekać jeszcze kilka lat zważywszy na wiek (18) ale chciałbym dowiedzieć jak się za to zabrać bo decyzję podjąłem i na pewno będę dążył dalej w tym kierunku a z czasem chciałbym startować ale do tego jeszcze daleka droga.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Gainery, białka(koncentrat, izolat), kreatyna(monohydrat), beta-alanina, różne shoty przedrteningówki, tłuszcze omega 3 oraz dawki witamin. Wymieniając wszystko z czym miałem, mam styczność.
Zmieniony przez - mki36 w dniu 2020-03-23 22:10:30
Zmieniony przez - mki36 w dniu 2020-03-23 22:10:53
...
Napisał(a)
A ankiety nadal nie dodałeś
mki36Gainery, białka(koncentrat, izolat), kreatyna(monohydrat), beta-alanina, różne shoty przedrteningówki, tłuszcze omega 3 oraz dawki witamin. Wymieniając wszystko z czym miałem, mam styczność.
...
Napisał(a)
Nie mogłem edytować ankiety więc podrzucę całą tutaj
Waga
89kg
Wzrost
186cm
Obwód ramienia
39cm
Obwód klatki
119
Obwód uda
66cm
Obwód talii
86cm
Staż na siłowni
2 lata
Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
Białko - 150g Węgle - 550g-600g Tłuszcze -150g-200g
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
To będzie pierwszy cykl
Opisz swój plan treningowy
Poniedziałek - Klata triceps, Wtorek - Plecy Biceps, Środa - Regeneracja, Czwartek - Barki Nogi, Piątek - Klata triceps
Cel cyklu
Masa
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
To będzie pierwszy cykl
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
14% / 15%
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
Mezomorfik / lekko Endomorfik
Stan zdrowia
Zdrowy, żadnych przewlekłych chorób
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
Nie
PPM (podstawowa przemiana materii)
1968 kcal
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
120kg, 190kg(aktualnie martwych nie wykonuje), Przysiad(160kg)
Zmieniony przez - mki36 w dniu 2020-03-23 23:06:23
Waga
89kg
Wzrost
186cm
Obwód ramienia
39cm
Obwód klatki
119
Obwód uda
66cm
Obwód talii
86cm
Staż na siłowni
2 lata
Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
Białko - 150g Węgle - 550g-600g Tłuszcze -150g-200g
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
To będzie pierwszy cykl
Opisz swój plan treningowy
Poniedziałek - Klata triceps, Wtorek - Plecy Biceps, Środa - Regeneracja, Czwartek - Barki Nogi, Piątek - Klata triceps
Cel cyklu
Masa
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
To będzie pierwszy cykl
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
14% / 15%
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
Mezomorfik / lekko Endomorfik
Stan zdrowia
Zdrowy, żadnych przewlekłych chorób
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
Nie
PPM (podstawowa przemiana materii)
1968 kcal
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
120kg, 190kg(aktualnie martwych nie wykonuje), Przysiad(160kg)
Zmieniony przez - mki36 w dniu 2020-03-23 23:06:23
...
Napisał(a)
Wiadomo, że czas jeszcze mam to z pewnością, ale powoli chciałbym się zagłębiać w ten temat i tez poznać zdanie osób które mają już doświadczenie w tej dziedzinie ;D
...
Napisał(a)
Zważywszy na twój wiek daj gospodarce hormonalnej sie unormowac zebys pozniej biorac saa nie mial wiecej problemów niz profitów.Jezeli juz bardzo chcesz przyjzyz sie sarmą to cos mocniejszego jak suple a nie jest to az tak wielka ingerencja w uklad.
1
...
Napisał(a)
_GANGSTA_Zważywszy na twój wiek daj gospodarce hormonalnej sie unormowac zebys pozniej biorac saa nie mial wiecej problemów niz profitów.Jezeli juz bardzo chcesz przyjzyz sie sarmą to cos mocniejszego jak suple a nie jest to az tak wielka ingerencja w uklad.
Na siłowni też właśnie na początek proponowali mi SARMę i dorzucić do tego ostarynę. Na prawdziwy doping jeszcze przyjdzie czas i zdaję sobie z tego sprawę. Na ten moment czytam, oglądam i chłonę wiedzę
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Mk677 ok mozesz z tym lecieć z 6miechow ostaryna tez.Rezta niewiem czy warta uwagii.Wydaje mi sie ze mk677 i ostaryna na początek wystarczy i dobra micha i efekty beda napewno
Polecane artykuły