2. WAGA: 84,3
3. WZROST: 176
4. WYMIARY: nie mam dostępu obecnie
-biceps:
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 2,5
6. DIETA 2,5k
-białko: ok. 220
-węglowodany: reszta
-tłuszcz: 60-70
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: brak
8. TRENING: fbw 3x w tyg
9. CEL CYKLU: rekomp
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: nie było
11. POZIOM BF%: ~16
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): do tycia
13. STAN ZDROWIA: ok
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: zakola
15. PPM (podstawowa przemiana materii): -
16. WYNIKI SIŁOWE: nie robię one rep max
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:
Jestem w 3 tygodniu cyklu na propie 100mg e2d oraz t3 75mcg ed. Będę szczery, w ogole od samego początku cyklu samopoczucie w sumie średnie, libido srednie, siła odkąd zacząłem bić stoi, ogólnie jest p***a. Test i t3 ok w badaniach jak widać, estro tak skoczylo po 3 strzałach, widać i czuć było na sutach, podlalo mnie niesamowicie, więc od tamtego czasu po każdym strzale daje pół tabsa aromasinu( nie wiem czy jest legit) i pół tamoxa - tak kumpel podpowiedział. Ogólnie cykl miał być na 8 tyg. Coś odstawić, coś dodać...? Może to t3... Sam już nie wiem, co myślicie? Po pierwszych strzałach jak się pytałem niektórych to mówili żeby zejść z tego jak nic nie smyra i libido srednie oraz stawy bolaly no ale bilem i teraz juz powinienem dzisiaj wbijać i zaczynać 4 tydzień... :D 3 tygodnie na cyklu i ja w sumie ani z siła ani z niczym nie poszedłem w górę, waga sie trzyma pomimo deficytu i cardio ( moze rekomp? ale ja nic nie widze, chociaż niektorzy mowia ze doj**alem cos), naturalnie lecialem liniowo a teraz p***a :D Myślałem że może poschodzic z wszystkiego skoro idzie gorzej wszystko niż przed, jak wygladalby odblok po 3 tyg? Zaznaczę, ze kumpel na tym samym towarze miał te same odczucia - a bił już wiele. A od wczoraj to w ogole mam jakieś psychiczne zejście; p Prosiłbym o jakieś rady - czy zejść teraz skoro jest średnio i odblokowac, dobić do 8 tyg i wtedy odblok ( jak by wtedy wyglądal) czy może zejść z t3 i cos z dieta zrobić?
Dziękuję i pozdrawiam, niech moc będzie z Wami.