SFD.pl - fitness, kulturystyka, trening, dieta i suplementacja

Pierwszy cykl prop

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3410

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4240 Napisanych postów 69130 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 575066
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 146 Napisanych postów 465 Wiek 24 lat Na forum 177 dni Przeczytanych tematów 18256
DarkRempt
Siema ponownie, postanowilem przedłużyć cykl o 4 tygodnie. Jest elegancko, widać efekty i czuje się świetnie. Robiłem badania kontrolne krew/mocz. Podam wyniki, które są wysoko:

Kreatynina: 1.38 zakres 0.70-1.30
Sód: 142
Cholesterol HDL: 31 zakres 35-80
Cholesterol LDL: 87 zakres 50-100
Trójglicerydy: 311 zakres 50-150

Do tego lymfocyty, rbc, hgb, plt bardzo wysoko co wskazuje na gęstą krew. Z suplementów ładuje magnez/potas, omega-3, czosnek w kapsułkach. Dorzucić do tego Acard na rozrzedzenie krwi? I jak go ew. dawkować


Ja to już bym wskakiwal w długi estr.
I ciągnął tyle aż będę zadowolony.
Podawał tylko hcg cyklicznie.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 27 Wiek 23 lat Na forum 286 dni Przeczytanych tematów 1316
flex1976
Acard tu akurat nic nie pomoże


A oddanie krwi? Tak z 500ml powinno załatwić sprawę(chyba).
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4240 Napisanych postów 69130 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 575066
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 27 Wiek 23 lat Na forum 286 dni Przeczytanych tematów 1316
Okej, w piątek się wybiore do punktu.

Rozumiem, że dzien po oddaniu nie robić treningu?


Zmieniony przez - DarkRempt w dniu 2018-08-13 22:27:27
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 146 Napisanych postów 465 Wiek 24 lat Na forum 177 dni Przeczytanych tematów 18256
DarkRempt
Okej, w piątek się wybiore do punktu.

Rozumiem, że dzien po oddaniu nie robić treningu?



Zmieniony przez - DarkRempt w dniu 2018-08-13 22:27:27


Wysiłek fizyczny po oddaniu krwi nie jest wskazany. Ja bym odpuścił.

Pewnie przy Martwym ciagu padł bys na glebe
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 27 Wiek 23 lat Na forum 286 dni Przeczytanych tematów 1316
Oddałem dzisiaj krew, nie mam nic siły i jeszcze wracałem w koszmarny upał. Zjadłem dwa grześki, podwójny obiad i wypiłem 3l wody. Kręci mi sie w głowie strasznie, teraz pytanie, bo jutro wypada strzał i wbijać normalnie czy pominąć, żeby się zregenerowało wszystko?

P.S gdyby ktoś pytał - nie, nikt nie dostanie krwi z koksem, zaznaczyłem w tym formularzu, że krew nie nadaje się do oddania dla drugiego człowieka.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 398 Napisanych postów 3449 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 56832
A ze sterydami to gorsza?

Wbijaj normalnie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 108 Napisanych postów 2252 Wiek 34 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 34256
fajne wymiary masz juz foto tył lub front by zobaczyć jak przed cyklem startowałeś ?

Tylko praca nad soba stworzy z ciebie kogoś godnego uwagi.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 27 Wiek 23 lat Na forum 286 dni Przeczytanych tematów 1316
Wstawie fotosy po odbloku.

Ostatni strzał był w sobotę(8 września)
Wczoraj wbiłem 2000j hcg i zarzuciłem 40mg tamoxifenu jednocześnie.
Następnie planuje wbić hcg jeszcze 4x w dawkach 1000j tj. 14.09 16.09 18.09 i 20.09 równolegle ładując 20mg tamoxifenu przez kolejne 30 dni.

Czy taki odblok da rade?
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

cykl na testo bez badan?