...
Napisał(a)
Cześć. Od dłuższego czasu mam problem z obniżonym libido. Aktualnie jestem w trakcie 8 tyg. na cypio 240mg e4d. Estro na poziomie 50pg/ml(skala 10-40), HCG 1000ui e7d. Z rana sprzęt stoi jak trzeba, niestety chęć na seks spadła prawie do minimum. Od dwóch tygodni w południe zaczyna mi brakować sił, potrafię przysnać na stojąco. Czy może to być wina wysokiej prolaktyny czy może wysokiego estro? Zauważyłem, że wybity estrogen(nawet 20pg ponad normę) robi ze mnie zombie. Sutki nie bolą, ostatnio prawe jądro pobolewa.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
W tytule jest 128 a później napisałeś 50. To w końcu ile?
Masz świeże badanie e2 i PRL?
Masz świeże badanie e2 i PRL?
...
Napisał(a)
Może być i to i to. Potrzebne badania. Nie wiem od kiedy bierzesz HCG, ale ono też może podbić E2, a skoro jesteś czuły na wachania to tak może być.
...
Napisał(a)
wrzuć badania sprzed cyklu i aktualne badania
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
A więc nie bierzcie pod uwagę tematu. Prolaktyna badana przed cyklem wynik: 368mIU/l(zakres 40-404). Estro zbijane od 128 do 50pg/ml. Morfologia lepsza niż na początku cyklu. Do tego momentu wbite 3500UI HCG. Obstawiam podwyższoną prolaktyna. Badania zrobię w czwartek, pytam żeby na marne nie wydawać pieniędzy.
...
Napisał(a)
Na tym się nie oszczędza, dobrze by było zrobić badanie teścia, estro i prolaktyny co miesiąc jeżeli wcześniej nie występują jakieś niepokojące objawy, morfologia co 2 miechy bo hematokryt i hemoglobina też są ważne nie mówiąc o innych hormonach bo to wszystko jest powiązane ze sobą
...
Napisał(a)
Wyniki prezentują się nastepujaco: estro 79pg/ml(zakres 11-44), prolaktyna 300mIU/l(zakres 40-400). Wychodzi na to, że muszę codziennie brać 0.5 tabletki aromasinu, bo co 2 dni nie pomaga.
...
Napisał(a)
Nie musisz,mozesz spróbować dac wyzsza dawkę przez parę dni np 3-4dni po tabsie I pozniej te 0.5 e2d I może utrzyma bardziej zbite estro
...
Napisał(a)
A czym można wytłumaczyć wachania wagi w przedziale 2kg dziennie? Raz ważę 97 a już kolejnego dnia 99, zawsze ważę się na czczo.
...
Napisał(a)
Na wagę nie patrz, to tylko tak poglądowo, są różne wagi ja mam wahania nawet do 6kg na trzech wagach np. W przychodni ważę 100kg u siostry 98kg a u siebie w domu 94-95kg też rano na czczo
Polecane artykuły