Tydzień 1 i 2 planuje wbić 250mg.
Później planuje bic cyp250mg 2x w tygodniu 12 tygodni.
Cały cykl planuje robić przez jakieś 24 tygodnie do połowy wakacji.
Badania planuje robić co 3/4 tygodnie. Żeby pilnować Gino.
Mam następujące pytania.
1. Jaki środek dorzucić jako fajny lekki spalacz który mnie wysuszy, posiadam Kardaryne ktora planuje dorzucić tak profilaktycznie ale słyszałem że Boldenon fajnie wysusza.
2. Jakie środki i ile brać żeby nie wywaliło mi Gino ani żeby jaja się nie skurczyły. Wiem że hcg ale co ile i ile tego bić, na necie wyczytałem że co tydzień od 2 tygodnia, zaraz jest napisane że od 10 tygodnia, znajomy mi mówił że co 2 strzał więc zgadzało by się to z zasadą że co tydzień.
3. Co zrobić w razie w jak wywali mi gino.
Jeśli chodzi o soki zacząłem od Androchemu ale mam też dostęp do Phanaxa który jest podobno lepszy, jakieś opinie?
Tak wiem, za krótki staż na cykl ale życie jest za krótkie żeby mieć testosteron w normie, dzięki z góry za wszystkie odpowiedzi i pomoc.
1. WIEK: 21
2. WAGA: 99kg
3. WZROST:184cm
4. WYMIARY:
-biceps:42
-klatka:113
-udo:?
-talia:?
5. STAŻ NA SIŁOWNI: rok +-
Najlepszy progress zaliczyłem w pierwsze pół roku, 40 na serie i max 55/60kg zrobiłem 70kg na serie i max 95kg. Zaszła fajna Rekompozycja przy 97.5kg+-, wtedy jadłem +-3.5k do tego praca fizyczna i 3/4 treningi w tygodniu, Cardio zerowe.
Glownie robiony był pakiet imprezowy. Później przerwa spowodowana wyjazdem i jak wróciłem po 2.5msc to coś tam chodziłem ale było to przeplatane melanżem. Na nowy rok postanowiłem wziąć się na pełnej za siebie.
6. DIETA:
planowane 3k kcal gdyby było mało to 3.4k
-białko:2.5
reszta
-węglowodany:?
-tłuszcz:?
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:0
8. TRENING: 3x siłownia split + 2/3x boks
9. CEL CYKLU: Rekompozycja do kwietnia, później sama docinka, ale główny cel (nie mowie ze do w ciągu tego pół roku) to 95kg na lekkiej docince z 9-10% bf.
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:21
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): Wydaje mi się że mezomorfik, to i to wychodzi mi dobrze
13. STAN ZDROWIA:
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: w wieku 21 lat dopiero puszcza mi się wąsik i broda
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:95
-martwy ciąg:110
-przysiad:80