Zmieniony przez - flex1976 w dniu 2016-02-21 23:35:39
...
Napisał(a)
Witam mam 4 flakony po 10 ml testosteronu "susta" + 200 tabletek oxy z CYBERA. Chcialbym zebyscie mi pomogli rozpisac pierwszy cykl. Zapewne duzo bedzie opini ze nie warto tego laczyc itd, ale jesli byscie mieli te srodki jak byscie rozpisali cykl. Dodam ze to moj pierwszy. Jak czesto i w jakich dawkach przyjmowac testosteron i kiedy zaczac brac anavar po skonczeniu czy razem z sustanonem? Jezyk "dopingu" jest mi malo znany ale wydaje mi sie ze zrozumieliscie moje pytanie.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
kierownik19899Nie o to pytalem. Nie chce zebyscie mi to wybili z glowy tylko jak mozecie odpowiedzcie mi na to pytanie: kiedy najlepiej wrzucic oxe? Razem z saa czy po skonczeniu saa? Na zadnym forum nie moge tego znalezc i mam nadzieje ze tutaj ktos mi odpowie na to pytanie
oxe pod koniec cyklu, jeśli to oxa a nie np tani winstrol.
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
...
Napisał(a)
no to każdy wie jak wygląda cyber i to w dodatku na ich stronie, ale nie ważne. Jak ankieta jest prawdziwa, to nie nadajesz się do dopingu. Jest tragedia tak lekko to ujmując, na 4 lata treningu.
...
Napisał(a)
Jestes bardzo chudy jak na 4 lata, jezeli do tej pory nie udalo sie zrobic wiekszej masy to na towarze tez nic z tego nie bedzie,
skup sie na diecie, saa to nie sa srodki na niedozywienie
skup sie na diecie, saa to nie sa srodki na niedozywienie
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
Rozumiem wasze odp, ale odpowiedzcie mi jakby ktos sie nadawal do tego w jaki sposob byscie to dawkowali? 4 lata temu zaczalem przygode z silownia od 1,5 roku wiem jak nalezy cwiczyc diety zaczalem sie uczyc od 8 miesiecy staram sie ja trzymac i ciagle modyfikuje.
...
Napisał(a)
kierownik19899ale odpowiedzcie mi jakby ktos sie nadawal do tego w jaki sposob byscie to dawkowali?
Czyli i tak weźmiesz,tylko nie wiesz jak?A to że Ci to nic nie da to dla Ciebie nie ważne?
...
Napisał(a)
Szczerze- tak jak napisales i tak wezme. Moze wydac sie to glupie ale to mnie zmotywowalo do trzymania tej cholernej michy przez te kilka miesiecy
...
Napisał(a)
z tego co sie dowiedzialem to pierwsze 2 strzaly w odstepie 7 dni kazdy kolejny np sobota i wtorek tylko nie wiem jak dlugo mam to ciagnac i czy to jest w ogole dobry pomysl i po ostatnim strzale zaczac dawkowac oxe 4 tabletki dziennie
...
Napisał(a)
napisz jak jesz bo odżywianie to 90% w tym sporcie
bo albo jesz źle albo masz jakieś problemy zdrowotne np. tarczyca
trzeba najpierw to dograć bo wrzucenie saa nic nie da skoro jesz za mało
kcal na minus chudniesz na plus masujesz tutaj nie ma magii
bo albo jesz źle albo masz jakieś problemy zdrowotne np. tarczyca
trzeba najpierw to dograć bo wrzucenie saa nic nie da skoro jesz za mało
kcal na minus chudniesz na plus masujesz tutaj nie ma magii
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!