Zapotrzebowanie: 2400 kcal - 400 = 2000 kcal
Białko: 168g (672 kcal)
Tłuszcze: 84g (756kcal)
Węgle: 143g (572 kcal)
Śniadanie (24g B, 26g tł, 39g ww)
- płatki owsiane 50g
- jaja kurze 100g
- rodzynki 10g
- oliwa z oliwek 10g
II Śniadanie (24g B, 26 g tł, 29g ww)
- chleb razowy 50g
- szynka z indyka 50g
- twaróg chudy 25g
- orzechy włoskie 50g
- warzywa
Posiłek przedtreningowy (44g B, 16g tł, 29g ww)
- ryż brązowy 50g
- pierś z kurczaka 200g
- oliwa z oliwek 10g
- warzywa
Posiłek potreningowy (44g B, 3g tł, 29g ww)
- ryż brązowy 50g
- twaróg chudy 200g
- rodzynki 5g
Kolacja (24g B, 13g tł, 19g ww)
- chleb razowy 25g
- szynka z indyka 50g
- twaróg chudy 45g
- orzechy włoskie 15g
Najwięcej obaw mam co do ilości produktów a także do rozłożenia B -T-W. Proszę o pomoc.