SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Piers kurczaka, tunczyk, bialy ser....

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 3159

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 61 Napisanych postów 6045 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 40153
Hej wszystkim.
Otoz po pierwsze: jak przyrzadzacie piers z kurczaka? Ja robie to bez panierowania i smaze-ale musze przyznac, ze naprawde przynajmniej mnie niezbyt dobrze to smakuje...
Moze podzielicie sie swoimi doswiadczeniami.
I drugie pytanko jakie sa inne dobre zrodla bialka oprocz piersi kurczaka(indyka), tunczyka, bialego sera chudego, tak zeby bylo to mozna dodac do makaronu,kaszy czy ryzu?
Dzieki wielkie wszystkim za odpowiedzi.

Pozdrawiam

Pozdrawiam,
NoRtOn

*F*u*c*k* The Rest,We Are The Best

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1245 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 289011
mozesz odzucic jajka

TrOl

TrOl

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10796 Napisanych postów 47713 Wiek 26 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 57816
Ja jem duuuuuuuuuużo wszystkiego!

SM
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10796 Napisanych postów 47713 Wiek 26 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 57816
Słuchaj ty jestes bardzo chudy jak na wzrost 174 i wagę 64, tyle waży moja dziewczyna

SM
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 61 Napisanych postów 6045 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 40153
Slawek nie mozna tego stwierdzic na odleglosc tego co napisales, przyznaje: nie mam 95 w pasie, ale sadze ze chudy to tez nie jestem, szczuply napewno, ale to taka budowa. Jednak cos odpowiadasz nie na temat. BTW dziewczyny wole z mniejsza waga-pewnie tak kazdy ma-kto jest szczuplejszy woli szczuplejsze, ten kto bardziej krepy woli nie az tak bardzo szczuple. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi innych w sprawie mojego pytania :) Dzieki

Pozdrawiam,
NoRtOn

*F*u*c*k* The Rest,We Are The Best

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 8449 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 48329
ja tam piers oddzielam tak by bylo 200g jej
potem dziele ja na jakies 4 - 5 czesci
tlucze mlotkiem na "filety"(brak slow :)
posypuje ziolami i odstawiam na jakies 30 minut w tym czasie wszystko inne robie
i powiem ze mnie smakuja bo asme piersi "suche" sa i troche bez smaku
jakis sos czy cos moze ( sam z pomidorow stosuje sos )
a jakie
makrele dorzuc ryby tez sa dobrymi uzupelniami o bialko :)

Pozdrawiam

" Zawsze pod wiatr, nigdy z górki ... "

... .. .

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10796 Napisanych postów 47713 Wiek 26 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 57816
A ja biore piersi, przyprawiam, do naczynia zaroodpornego i jazda do piekarnika

Pozdrawiam,
abdul
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10796 Napisanych postów 47713 Wiek 26 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 57816
Hmmm ... a ja poprostu gotuje. Wrzucam do gara z wodą, po zagotowaniu zdejmuję syf, dorzucam włoszczyznę, troszke przypraw i jest bomba. A moja kobitka robi sobie z tego wywaru pyszne zupki. Więc pożytek obopólny.

Do swojego jadłospisu dorzuć koniecznie rybki. Podobno im tłuściejsze tym lepsze (zdrowe tłuszcze).

pozdrawiam

3,14159265358979323846264338327950288419716939937510
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ryż na zimno

Następny temat

Puste kalorie

NutLove