SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pierogi lepsze niż u mamy - z łososiem i dodatkami. xDxD

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 10016

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 2704 Napisanych postów 50593 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 341213
a nie wiem, mi przywożą. xD

POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGÓW ONLINE. KONTAKT: koniu151.sfd@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 15338 Wiek 32 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 191794
to ja tylko dodam, że woda do pierogów powinna być ciepła bo z zimnej ciasto może wyjść twarde

"pod tym niechcianym tłuszczem niekoniecznie ukrywa się nasz ideał urody" Obliques
Don’t be a follower. Be a leader even if for a while you are only leading your shadow.
DT -> https://www.sfd.pl/DT_Arphiel-t1191724.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 677 Wiek 24 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 29702
Parmezan. Słyszałem, że drogie to to. Można zamienić na mozzarellę? Choć nigdy tego nie jadłem i chciałbym spróbować. Tzn. o parmezanie teraz mówiłem. Do pizzy razowej chciałbym też wypróbować. Wie ktoś gdzie można jak najtaniej kupić?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 677 Wiek 24 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 29702
Można farsz zrobić bez parmezanu i fety? I zamiast tego zwykły twaróg czy coś? Proszę o szybką odpowiedź, bo chciałbym to dzisiaj zrobić.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 2704 Napisanych postów 50593 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 341213
to wszystko komponuje się w fajny smak, także nie uzyskasz już tego samego co tutaj.

POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGÓW ONLINE. KONTAKT: koniu151.sfd@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 677 Wiek 24 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 29702
Nie no, mam tego świadomość. Tylko gorzej z dostępnością i finansami. Ser feta to w sumie łatwo mi dostępny, więc raczej problemu tu nie ma. Najgorzej to z tym parmezanem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 677 Wiek 24 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 29702
Dzisiaj zrobiłem. Wyszło mi prawie 30 pierogów . Dzięki za świetny pomysł. Farsz zrobiłem trochę po swojemu, bo nie zaopatrzyłem się w potrzebne składniki. U mnie to było tak:
-2 puszki tuńczyka w sosie własnym
-około 200g szpinaku rozdrobnionego
-pół kulki mozzarelli
-2 ząbki czosnku
-przyprawy: bazylia, chilli, sól, pieprz ziołowy
-koperek
Posiekany czosnek wrzuciłem za rozgrzaną oliwę, potem tuńczyka, przyprawy, koperek i dałem do wystygnięcia. Potem dałem mozzarellę i do pierożków. To były najlepsze i najzdrowsze zarazem pierogi jakie kiedykolwiek jadłem. Moja wersja pewnie nie dorównuje tej "Koniowej", ale również polecam spróbować .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 102 Wiek 25 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 1211
Dobre, ale nie lepsze niz u mamy ;D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 677 Wiek 24 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 29702
Mi tam bardziej moje smakują jak mamy . Choc mamy też świetne.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 2704 Napisanych postów 50593 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 341213
moja potafi tylko z kapustą i grzybami...czasem.

POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGÓW ONLINE. KONTAKT: koniu151.sfd@gmail.com

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Brokuły z feta i jogurtem by Malinowa

Następny temat

[low carb]Szpinakowo-mięsne placuszki.

NutLove