Szacuny
0
Napisanych postów
67
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
313
Witam...
W studiu pani kazala by tatuaz goil sie na sucho bez masci itd... dopiero jak odpadna strupy i naskorek dopiero wtedy natlusszczac go altanem plus... raz dziennie przemywac. ma byc ciaglew suchy....
I pytanie czy to dobrze bo w necie czytalem aby go smarowac i czesto myc??? dodam ze tatuazystka kazala przyjechac na poprawe za 3 tygodnie w razie by sie rozjasnił...
Szacuny
1
Napisanych postów
140
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
5472
To jakaś dziwna bo tatuaż trzeba właśnie natłuszczać żeby zrobiło się jak najmniej strupów. Ja swój przez pierwsze kilka dni myłem 3 razy dziennie i po każdym myciu smarowałem tribiotic'em (alantan plus też jest dobry), tak mi zalecił tatuażysta i tak też wyczytałem w internecie. Po tygodniu jak mi sie mocno łuszczył myłem tylko wieczorem i nacierałem 2 razy dziennie alantanem plus. Wygoił mi się dobrze i ładnie wygląda :). Pozdro
Szacuny
5
Napisanych postów
400
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1889
jasne, powinienes smarowac mascia nawet do 5 razy dziennie. I przemywac oczywiscie tez. Wtedy bedziesz mial najmniej strupow i skura nie bedzie ci sie luszczyc.
Zrobilem sobie dziarke w poniedzialek rano, dzis jest czwartek i nie zauwazylem aby mi sie luszczyl i abym mial strupki... a ty kiedy robiles/??
Szacuny
1
Napisanych postów
140
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
5472
uchy jeszcze zobaczysz, że strupy się zrobią i łuszczyć się też będzie :) też już myślałem że nie będzie strupków ale zrobiły się małe po 5/6 dniach a jak zeszły to się dosyć mocno łuszczyła skóra na tattoo.
Szacuny
0
Napisanych postów
67
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
313
Ja zrobilem we wtorek i kazala tak jak napisalem... ma byc such caly czas. mam smarowac dopiero po zejsciu strupkow i po 3 tygodniach jechac na kontrol bo powiedziala ze na czarnej powierzchni jak jest tak jak u mnie to moze stracic kolor i wtedy mi poprawi....pzdr