SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Piekarnik - przepisy

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 670

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 62 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 11977
Temat z pojedynczymi pytaniami jest zamknięty, więc wrzucam tutaj. W przypadku złego działu - proszę o przeniesienie.

Cześć.
Poszukuję jak największej ilości ciekawych a zarazem łatwych przepisów na dania z piekarnika. Celuję w tańsze mięsa (inne niż pierś z kuraka - ta jest tania tylko na promocji), przykładowo pozostałe części kurczaka, łopatka w kawałku itp.
Oprócz mięs poszukuję przepisy na dodatki do nich - przykładowo przepis na chrupiące ziemniaki, jakieś warzywka.

Mam nieograniczony dostęp do piekarnika, ale niestety tylko blaszkę - bez naczynia żaroodpornego i rusztu. Przepisy najlepiej, gdyby były dosyć proste i szybkie w wykonaniu (czas pieczenia nie ma znaczenia w tym przypadku).

Z góry dzięki za pomoc.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Wyjątkowo przepyszny zestaw!

Zgarnij 3X NUTLOVE 500 w MEGA niskiej cenie!

KUP TERAZ
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1036 Napisanych postów 4620 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 35212
zapraszam do działu Kuchani SFD.

kiedy jadę w góry, to tak jakbym wracał do domu!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 62 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 11977
stojeden
zapraszam do działu Kuchani SFD.


Źle sformułowałem moje pytanie. :P Bardziej chodziło mi o to, za jakimi mięsami się rozglądać i do jakich mięs szukać przepisów właśnie w tym dziale. W sensie które nadają się w sensowny sposób do pieczenia.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 859 Napisanych postów 3179 Wiek 46 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 61102
Każde prócz podrobów - one szybko obsychają. Lekko tłustawe mięsa po upieczeniu są smaczniejsze. Chude nieco trudniej upiec, nie wysuszyć. Pozdrawiam.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 5127 Napisanych postów 69807 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 715261
Wszystkie rodzaje nieprzetworzonych mięs. Ważne jest odpowiednie urozmaicanie diety.
1

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dieta na masę do oceny, 74kg

Następny temat

Grypa żołądkowa, a przyrosty

nutloveb