Mam kilka pytań odnośnie włączenia do diety produktów zbożowych
Ostatnio ułożyłem sobie dietę, z której dostarczam średnio 4,5 tys kalorii dostarczając odpowiednie ilości t,ww,b
Zmiana pracy zmusiła mnie do dłuższego przebywania poza domem
Obecnie nic innego nie biorę do pracy jak bułki
Jedzenie bułek na bazie mąki pszennej odpada wiadomo z jakich powodów ;)
Ogólnie samego pieczywa zjadam dziennie nie mniej niz 0,5kg.
Są ta bułki sojowe i bułki jęczmienne.Bułki sojowe mimo ciemnego koloru zawierają w sobie make pszenna i soje - możne i żytnią, której zawdzięcza ciemniejszy kolor?
No i bułki jęczmienne hmmm na temat tych bułek nic nie wiem
Co sądzicie o takim pieczywie i czy da rade jechać na ich węglowodanach? oprócz tego z 200g płatków owsianych i 2 banany dziennie siada, płatki z bananem zwykle na śniadanie i kolacje co jest samobójstwem ale cóz, ryż biały jakoś w ciągu dnia.Za brązowy nie wiem czy już się wezmę ponieważ możliwe ze mam problem z trawieniem i nie radze sobie ze złożonymi, które i tak potem w jelicie grubym rozkładają się na proste.Z białego nawet mi nie dojda tam bo od razu sa wchłaniane
Problemy ze zmęczeniem po jedzeniu itp.. obserwuje i dlatego wole brać sie póki co za proste
no wiec około 500 węglowodanów dostarczam z tych produktów
Licze Panowie na Wasze porady
Pozdrawiam :)
Pewnosc siebie to najwieksza broń