...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
cze boruta gdziem miożna kupić jakieś maty??? wmiare tanio jakies grube tak ok 4 cm z góry dzinks
no coment
no coment
...
Napisał(a)
Sa firmy ktore robia maty. Ale tanie to one nie sa. Najtanszym rozwiazaniem, ale tylko jesli mata bedzie lezec na stale i nie bedzie na niej zxbyt intensywnie duzo osob "szalec" jest kupic sama pianke + plus plandeke do przykrycia.
Paweł Ziółkowski
Żiu-żitsu znaczy Miękka Sztuka, jesteśmy mięczakami którzy leją twardzieli.
Paweł Ziółkowski
...
Napisał(a)
thx trzebabedzie tak zrobić. Jeszcze jedno puki wiem ze ejstes teraz tu powiedz mi coś o teakwondo ( bede trenował w Olsztynie) wolał bym bjj ale nie ma sekcji w olsztynie
no coment

no coment
...
Napisał(a)
a i jeszcze coś kiedy i gdzie mają trening w gadńsku czasami jestem w gadńsku na dłużej to bym przyszedł sobie popatrzeć z góry dzieki
no coment
no coment
...
Napisał(a)
Jesli z jakichstam powodow Ci sie taekwondo podoba to sobie cwicz. Wg mnie to strata czasu. Idz np na judo, albo, zaposa, albo kick, albo boks.
A treningi sa do konca roku szkolnego w LO nr X na Wladyslawa IV w Gdyni. Pierwsza szkola od przystanku SKM Gdynia-Wzgorze Sw. Maksymiliana. Ale patrzec nie mozna. Jak chcesz mozesz zaplacic za jeden trening i pocwiczyc.
Paweł Ziółkowski
Zmieniony przez - Boruta w dniu 2002-05-22 15:15:42
A treningi sa do konca roku szkolnego w LO nr X na Wladyslawa IV w Gdyni. Pierwsza szkola od przystanku SKM Gdynia-Wzgorze Sw. Maksymiliana. Ale patrzec nie mozna. Jak chcesz mozesz zaplacic za jeden trening i pocwiczyc.
Paweł Ziółkowski
Zmieniony przez - Boruta w dniu 2002-05-22 15:15:42
...
Napisał(a)
ok dzieki a czym sie rużni rekłondo od kicka mówili mi ze to prawie to samo??
no coment
no coment
...
Napisał(a)
Czyżby treningiem Petera Aertsa zajmował sie MArco Ruas???
(patrz koszulka)
KAIN
"Loved be few Hated by many But respect by all"
(patrz koszulka)
KAIN
"Loved be few Hated by many But respect by all"
Polecane artykuły