Szacuny
1
Napisanych postów
84
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
170
ccialbym odnowic temat i podpiac swoje pytanie
polamalem rame fuji bullit disc
pekla idealnie dookola spawu pomiedzy rura podsiadlowa a mufa suportu, nie mam teraz za bardzo kasy na kupienie nowej.
czy spawanie da jakis przyzwoity efekt? cz taka rama nadaje sie juz tylko na smietnik?
waze sporo bo 100kg i jezdze xc, zaczalem startowac w maratonach i widac nie posluzyly mojej ramie
co radzicie? spawac to w ogole? czy lepiej kupic nawet jakas tania rame np accenta tym czasowo?
Szacuny
1
Napisanych postów
276
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4188
No gwarancja powinna byc rower ma rok i nie byl tani, tylko ciekawe co powiedza, no bo to raczej nie moja wina kumpel tez cos wspominal o naprezeniach tylko ciekawe czy wymienia czy beda cos sapac
Szacuny
12
Napisanych postów
753
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
41118
Kellys Sorka nie mogłem się powstrzymać
Do autora: Faktycznie sprawa troche przykra biorą pod uwagę fakt cenę roweru. Jedyna opcja to wymiana na nową. Oczywiście można spróbować pospawać lecz to już nie będzie to samo i prędzej czy później się znowu posypie. Napisz jak to się stało bo jestem ciekawy.
PS. Jak taka "prestiżowa" firma może montować takie słabe haki Masakra, brak słów
Szacuny
5
Napisanych postów
202
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1269
Tak sie zatanawiam czy ten fragment co pekl tez byl dostarczony przez fime Kinesium. Oreintuje sie ktos czy Kinesium dostarcza tylko rurki czy robi cale ramy dla kellysa??