SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pct co ile i kiedy

temat działu:

Doping

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 167

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 23 Wiek 20 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 595
WIEK: 20
2. WAGA: 81
3. WZROST: 177
4. WYMIARY:
-biceps:
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 4lata
6. DIETA:
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: solo enan 16tyg 250mg e5d
8. TRENING: split
9. CEL CYKLU: masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: rok
11. POZIOM BF%: 11
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): Chudnięcia
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 125
-martwy ciąg: 160
-przysiad: 130 na 4 z zapasem
Witam chciałbym zacząć swój "odblock" po cyklu który zacząłem na początku stycznia i było:
Oma 500mg e7d apteczna, npp 100mg e3d i metka 30mg
Npp zacząłem 5 stycznia i skończyłem brać 2 kwietnia
metka była brana 3 tyg jakos
W czerwcu wrzuciłem bolda na jakieś 12-14 tyg i caly czas byś tesc w tle już under enan 400-500 w tyg~
W ciągu cyklu brałem 2 razy HCG po paczce również apteczne po 5k rozdzielone na mniejsze dawki, ostatnie ponad miesiąc temu
Ostatni strzał długiego estru był 3 tyg temu i pod koniec brałem propa i ostatni strzał był 3 dni temu i dziś chciałbym zacząć brać Hcg.
Do dyspozycji mam 15k HCG 20 tabletek clomidu (apteka) do zbicia estro letrozole 2.5mg i bromergon do estro również apteczne i z undera posiadam 13 tabletek novly i 30 tabletek tamoxifenu
Dodaje wyniki ostatnich badań po badaniach były 3 strzały z propa 100/100/80mg e3d
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 23 Wiek 20 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 595
Estradiol 18,5 pg/mL[0-31,5]~;
Prolaktyna 13,26 ng/mL[2,64-13,13]H;
Testosteron 25,19 ng/mL[1,75-7,81]H;
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 23 Wiek 20 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 595
Data zlecenia:2019-08-12
Estradiol 18,5 pg/mL[0-31,5]~;
Prolaktyna 13,26 ng/mL[2,64-13,13]H;
Testosteron 25,19 ng/mL[1,75-7,81]H;
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 23 Wiek 20 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 595
Ref.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4433 Napisanych postów 7697 Wiek 40 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 390494
Wyniki spoko. Mozesz zaczac podawac hCG. Malo go bylo podczas cyklu to ciezko powiedziec czy ta 15k styknie. Dawaj 2500jm co 3 dni. Jak wbijesz 12,5 zrob badanie - test, e2, pr. Bedziesz mial jeszcze szota i czas na kombinowanie jakby tzreba bylo jeszcze. Jakby sie dobrze zlozylo to e2, prl powinno byc w normie, tesc ponad polowa widelek. Wtedy wchodzisz na 50mg cloma i 20 mg nolvy ed na noc. Dalej dopytuj sie w tym temacie.
Wyniki dla porownania masz?
1

Krzychu79

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 23 Wiek 20 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 595
Tak badania robiłem na cyklu i pilnowałem E2 i prl, jak podawać clomid i nolve po ostatnim hcg, załatwię tyle ile będzie trzeba :)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Odblok po test i npp

aerofull