...
Napisał(a)
nie pale fajek,ale pije duzo kawy i herbaty. od tego moje zeby zrobily sie troche zzolkniete :( . jaka paste byscie mi polecili-z tych wybielajacych oczywiscie!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zadna pasta nie da ci widocznego efektu,idz do dentysty na wybielanie jesli ci to tak przeszkadza
Zmieniony przez - hunter007 w dniu 2007-10-06 18:08:22

Zmieniony przez - hunter007 w dniu 2007-10-06 18:08:22
...
Napisał(a)
Proponuje kupić paski wybielające np Blend-a-med Whitestrips lub żel wybielający Colgate Simply White , Denivit Express White
I keep fighting for things that nobody can copy or break and that I can't give or show to anyone.
...
Napisał(a)
yhy takze polecam paski !
pale pije kawe cole itd
i juz po pierwszej kuracji z paskow pomogly
efekt byl za***isty
polecam
pale pije kawe cole itd
i juz po pierwszej kuracji z paskow pomogly
efekt byl za***isty

polecam
...
Napisał(a)
"pale pije kawe cole itd" - to cale szczescie, ze wnetrznosci nie widac
a ja polecam - blend a med 3D white z rana i wieczorem blend a med NIGHT - a jak masz czas myc zeby 3x dziennie, to byle jaka pasta usunie osad.

a ja polecam - blend a med 3D white z rana i wieczorem blend a med NIGHT - a jak masz czas myc zeby 3x dziennie, to byle jaka pasta usunie osad.
...zycie jest za krotkie zeby je przespac ;p
serial do wszytkich gier i softow: 5P13R-D4L4J-1KUP5-30RY6-1N4L4
...
Napisał(a)
wiecie ile moze kosztuje takie wybielanie zebow u dentysty?? jak to sie robi?
...
Napisał(a)
Otóż, stomatolog robi wycisk szczęki, na bazie którego jest robiona silikonowa nakładka (dokładnie imitująca całe nasze uzębienie). Do niej nakładany jest środek wybielający. W związku z tym, że ta nakładka dość szczelnie przylega z trzech stron do zębów - zatem żel się nie rozlewa bo jamie ustnej. Kosztuje od 600 wzwyż.
Zmieniony przez - lil_jutka w dniu 2007-10-09 15:48:31
Zmieniony przez - lil_jutka w dniu 2007-10-09 15:48:31
I keep fighting for things that nobody can copy or break and that I can't give or show to anyone.
...
Napisał(a)
Od herbaty zęby robią się faktycznie żółte. Pasta BlanX może coś pomoże.
Polecane artykuły