SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pasta rybno-serowa.

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2482

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 1445 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 14530
Szukałem w szukajce, ale nie widziałem tego przepisu, więc daje.
Dobre na śniadanie z pieczywem razowym, masełkiem, do szkoły, na kolacje, ogólnie troszku białka w tym jest i smaczne.

Potrzebne artykuły:
ryba w sosie pomidorowym/oleju
pół kostki sera białego
cebula
sól
pieprz





Rybe wywalamy z sosem do miski




Potem ser, albo na odwrót




Troche cebuli, wg uznania jak kto lubi




Mieszamy i doprawiamy




Mieszamy do uzyskania jednolitej konsystencji




Efekt końcowy




Smacznego.


Zmieniony przez - dudpis w dniu 2010-04-10 21:15:35

Codzienny trening w drodze do chwały bo świat jest za duży żeby być małym.

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Wyjątkowo przepyszny zestaw!

Zgarnij 3X NUTLOVE 500 w MEGA niskiej cenie!

KUP TERAZ
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1595 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 38260
jadłem już kiedyś takie coś i smaczne, ale to białe pieczywo sobie daruj.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 1445 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 14530
Nie miałem ciemnego to białe dałem.

Codzienny trening w drodze do chwały bo świat jest za duży żeby być małym.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 608 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 7103
btw?

Jesli pomoglem, poczestuj sogiem.

AVE!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 1445 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 14530
Ryba:
12b, 4ww, 5t
Pół kostki sera:
5b, 1ww, 1t.

Codzienny trening w drodze do chwały bo świat jest za duży żeby być małym.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 1159 Wiek 31 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 13295
ta, nie jedz białego bo umrzesz
padłem

Kto chce szuka sposobu, kto nie chce szuka powodu

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 1445 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 14530

jadłem przez 18 lat i żyje ).

Zmieniony przez - dudpis w dniu 2010-04-11 14:18:44

Codzienny trening w drodze do chwały bo świat jest za duży żeby być małym.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 303 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 17739
bez sera też niezłe ;) ,a te filety z makreli, ostatniego czasu się popsuły
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 136 Wiek 25 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 2367
te ryby w puszkach to dla mnie sprawa godna dyskusji, ostatnio kupilem salatke z 'makrela' wlasnie w puszce, i owej makreli wyczytalem w skladzie bylo 2% xd

moja siostra robi podobne ale z wedzonej rybki, b dobre

Złość sportowa pcha człowieka do przodu.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 243 Wiek 26 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 8352
ja robi podobnie, tylko dodaje tuńczyka i szprotki- zayebiste
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 132 Napisanych postów 4189 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 44063
Mi też ryby z puszki coraz mniej odpowiadają. Lepsza opcja to kup śledzie matiasy solone - opłukaj dobrze ze soli, pokrój drobno i dodać przecier pomidorowy i ulubione przyprawy - przynajmniej wiesz co jesz.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pytanie odnośnie potrawy

Następny temat

przepisy wiosenne

Fitmeal