Szacuny
38
Napisanych postów
963
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
7445
Droga kupna nabyłem wczoraj zegarek który ma mi słuzyć do wskazywania godziny ;) ale także do mierzenia czasu biegania itp. Kupiłem TIMEX'a Ironmana, najtańszy jaki był, ale i najładniejszy IMO. Świetnie pasuje mi do reki (IMO) lecz niestety ma standardowy gumowo-sztuczny pasek który przy dużej temperaturze powietrza i poceniu sie powoduje obtarcia. I tu pytanie, czy da rade taki pasek zmienić na jakiś łagodny dla reki, i jeśli tak to na jaki? Cena raczej nie gra roli ;)
Szacuny
24
Napisanych postów
1792
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17000
Ciekawy problem Obcieranie bierze się z ruchu zegarka po nadgarstku, prawda? Moze poprostu wystarczy jedną dziurkę ciaśniej załozyć, zeby zegarek dobrze przylegał do nadgarstka? (oczywiście nie mówię tu o zatrzymywaniu dopływu krwi ) W kazdym bądź razie znam dziesiątki osób uprawiających sport z zegarkami\pulsometrami, których taki problem nie dotyczy... Pomysł z frotką tez ok zdr
Chwila moralnego kaca - jak gówno z siebie dajesz, to do Ciebie wraca.
Szacuny
8
Napisanych postów
1445
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
14530
Imo to do zegarmistrza. Pewnie są, idź może spytaj czy są jakieś paski dla sportowców, że tak powiem. Lub poproś go o pare pasków i se wybierz może akurat będzie dobry do biegania.
Codzienny trening w drodze do chwały bo świat jest za duży żeby być małym.
Szacuny
4
Napisanych postów
251
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
11530
Do takiego zegarka może być problem z nowym paskiem(no chyba,że nie zależy Ci na estetyce ),zegarmistrz będzie wiedział.
A próbowałeś na czas biegania zakładać go np. na frotkę?