Szacuny
3
Napisanych postów
4637
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
17515
Ja stosowalem i bylem zadowolony glownie zakladalem go na brzuch stosowalem go na silce jak i podczas np. jazdy na rowerze albo wycieczki po gorach.
Mialem stary model (cienki) teraz juz sa nowe. Jesli ktos choruje na nerki to potem zeby sobie nie wyszedl na zewnatrz z silki bo jak zawieje to mozna zwariowac.
Ja polecam
Szacuny
11124
Napisanych postów
51316
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Fire, rzeczywicie miałeś efekty po stosowaniu takiego pasa? Czy były one trwałe (utrata tłuszczu) czy raczej tylko wynikające z odwodnienia? Bardzo mnie to ciekawi, bo jeśli choć trochę taki pas daje, to chyba sobie kupię
Szacuny
11124
Napisanych postów
51316
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
w moim przypadku następowało duze pocenie w miejscu w ktorym byl pas ale osobiscie czy efekty sa piorumujące to pewien nie jestem (ale wkoncu taki pas to nieduzy wydatek) wiec mozna go sobie kupic i nosic podczas treningów!
Szacuny
2
Napisanych postów
980
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
12873
Witam
Ja stosowalem i nadal stosuje taki pas. Jest to wspanialy wynalazek a raczej kawalek gumy :) . Jak zaloze taki pas przed treningiem to po cwiczeniach zdejmujac go zcieka z niego woda. JA jestem bardzo zadowolony bo w polaczeniu z odpowiednia dieta mozna osiagnac naprawde zdumiewajace efekty w bardzo kr00tkim czasie. To c00denko nie jest drogie u mnie kosztuje 16 zl. Naprawde polecam
Pozdrawiam
Szacuny
7
Napisanych postów
904
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4860
Tez uzywam pasa od jakiegos czasu i jest spoko. Zakladam na treningi a w dni wolne od treningow nosze pare godzin dziennie lub zakladam na noc. Taki ladniutki niebieski kosztuje u mnie 26 zl.
Szacuny
125
Napisanych postów
6135
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
30354
Działa jak lokalna sauna - przy miejscowym przegrzaniu następuje gwałtowne pocenie się i wraz z wodą 'wyrywane' są cząsteczki tłuszczu. Stąd ta 'woda' spod pasa jest tłusta. Niestety jest to tylko tłuszcz podskórny, ale zawsze to coś.
"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..."
Szacuny
11
Napisanych postów
1828
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
29115
Kurde, a gdzie można kupić taki pas? U mnie to za wiele tych sklepów sportowych nie ma, a i towar ich to nic specjalnego - toto ma jakąś specjalną nazwę, tudzież producenta? No przydałby się na te moje 103 w pasie