...
Napisał(a)
Siema gosciu ktory jest w temacie polecil mi na podwyzszony progesteron brac proviron 50mg ed i teraz moje pytanko czy te 50mg to mam brac dwie tabletki na raz rano czy moze rozlozyc jakos w ciagu dnia w sensie jedna rano i jedna na wieczór ? jak by było najlepiej moze ktos doradzic bo kontaktu z tym gosciem juz niemam a sprawa pilna
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Provi nie zbije Ci progesteronu czy tez estrogenu
Więcej pytań - wypełnij ankietę
Więcej pytań - wypełnij ankietę
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Na prog nie ma jako takiego leku, są pewne sztuczki które mogą dawać jakieś profity. Ja je przerabiałem i mi nic nie dały, prog ciągle 2x przestałem go nawet badać 

doping & zdrowie
...
Napisał(a)
krzykaczNa prog nie ma jako takiego leku, są pewne sztuczki które mogą dawać jakieś profity. Ja je przerabiałem i mi nic nie dały, prog ciągle 2x przestałem go nawet badać![]()
Podepnę się pod pytanie. Czy na wyższym progest nie miałeś gino progesteronowego ?
...
Napisał(a)
Ja zbilem progreztenon do zera też miałem wywalony masteron i wino tab zbily mi aż za mocno
Dugi
...
Napisał(a)
Tera mam shgb bardzo niskie i prigrsteron i jestem bardzo czuły na estro gdzie wcześniej wysokie estro wogle mi nie przeszkadzało i dalej kombinuje
Dugi
...
Napisał(a)
Dołączę się do pytania ,czy wógole da się jakoś skutecznie zbić progesteron ? Sam mam podwyższony 2.5 razy ponad normę a nie stosowałem żadnego SAA.
...
Napisał(a)
krzykaczNa prog nie ma jako takiego leku, są pewne sztuczki które mogą dawać jakieś profity. Ja je przerabiałem i mi nic nie dały, prog ciągle 2x przestałem go nawet badać![]()
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
A czy np. taka sybstancja jak octan uliprystalu nie jest antagonistą progesteronu ? Czy w ogóle ta substancja może posłużyć do zbicia progesteronu ? Jeśli jakieś sztuczki to jakie dokładnie?
Zmieniony przez - Malas32 w dniu 2021-07-28 14:18:24
Zmieniony przez - Malas32 w dniu 2021-07-28 14:18:24
...
Napisał(a)
Ponoć zbija się tab "dzień po"
Lub mifepriston
Nie próbowałem ale myślę o tym
Lub mifepriston
Nie próbowałem ale myślę o tym
1
Polecane artykuły