...
Napisał(a)
Witam panowie , urzad celny zatrzymal mi pake i dostarczyl psom , bylem na komisariacie juednak nie doszlo do koncowego przesluchanie z tego wzgledu ze poprosilem o tlumacza polskiego ktorego akurat nie mieli w poblizu , w tym samym czasie byli u mnie w domu i zrobili bardzo powierzchowna rewizje - nic nie znalezli , mial ktos podobna sytuacje ? znacie jakies szczegoly jesli chodzi o konsekwencje ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Tadeusz - nie kloce sie z Toba, nie mialem najmniejszego zamiaru w zadnym wypadku, i nie rozmawiam z Toba, tylko do Ciebie mowie, wiec looz, nie ma co sie dogadywac, peace man bez urazy bro
...
Napisał(a)
Przechwycona paczka byla wielkosci pudelka po butach , nie wiem czy bede sprawdzac czy byly jakies inne jeszcze ktore przeszly
...
Napisał(a)
tak tylko ze bylo wysylane na moj adres , podpisywalem od DHL osobiscie przesylki wiec mysle ze dojda do tego i napewno to sprawdza jesli juz nie sprawdzili
...
Napisał(a)
anglicy to idioci.pisz bajki i kupią wszystko.a w razie czego nie odpowiadaj wylewnie na ich pytania
WILNO I LWÓW,MIASTA POLAKÓW
...
Napisał(a)
widze ze sie biora za paki z poza uk bo olipiada idzie ale ze policji to dali to dziwne bo celna to osobna instytucja po zatym jest legalne posiadac na wlasny uzytek ilosci nie przekraczajace 3 miesiecznego zapotrzebowania a ile ty bijesz to ci nikt nie udowodni powiedz ze startujesz w zawodach i nie wiedziales ze nie mozesz bo kiedys zamowiles juz i placiles nawet clo i nie bylo problemu nic nie zrobia personal use mow przygotowania do zawodow jedynie skonfiskuja albo clo bedzie trzeba dograc
Zmieniony przez - B-50 w dniu 2012-01-28 20:22:57
Zmieniony przez - B-50 w dniu 2012-01-28 20:22:57
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam
...
Napisał(a)
Mogłeś podpisywać paczki o rożnych zawartościach a to co w nich było to sam DHL nie wie , a to że twój adres widniał na paczce to nie znaczy że ty wiedziałeś że ta paczka ma do ciebie przyjść.Ja bym powiedział że nic nie wiem o tej paczce
...
Napisał(a)
Chcialbym jednak przygotowac sie na najgorsze oraz wiedziec co i jak mowic , rozmawialem z radca prawnym i powiedziala mi ta kobita ( oczywiscie odplatnie 100f ) ze moga zaklasyfikowac to jako upomnienie ( jednak w tym przypadku bedzie bardzo ciezko ) moga zaklasyfikowac to jako posiadanie - tu byloby jeszzce ok jednak najgorzej jak bede chcieli przyj**ac probe handlu - wtedy lipa straszna ...
Poza tym jak juz wspomnialem oni maja chyba ewidencje z dhla co i kiedy szlo do mnie
Poza tym jak juz wspomnialem oni maja chyba ewidencje z dhla co i kiedy szlo do mnie
Poprzedni temat
Prośba o ułożenie cyklu.
Polecane artykuły