to nic
...
Napisał(a)
Bylem.
Bylo 6 strongow:
Pudzian, Dymek, Szczepanski, Grabara, Dybus i Nowotniak.
Wygral Pudzian pokonujac Dymka ktory chyba z nerowow "odbil" przedostatnia walzike o schodek. Oczywiscie mowa o konkurencji finalowej wnoszenie walizek czy jakos tak. Przed ta konkurencja wygrywal Dymek.
W rywalizacji padl takze nowy rekord Polski w marszu (nie pamietam nazwy kolesie nosili ciezary na takim metalowym gowienku trzymanym na karku). Czasu tylko nie zapamietalem. Wszystkie miejsca byly zajete do ostatniego siedzenia. W przerwie rywalizacji byly rozne konkursy, Umiejetnosci swoje zaprezetowaly fitneski, sumo o raz karacisci. A z tych walk sumo wyniknal fajny epizodzik
Prowadzacy wybierali z publicznosci 3 osoby ktore mialy stanac ze 190kg sumica
W szranki staneli 190kg kolos i kolo 130kg moczymorda
Zaczelo sie... Koles z publicznosci wzial sobie rywalizacje do serca i po prostu ostro atakowal, kiedy juz kazali im przerwac, facio rtzucil sie na sumo - chial go wyrzucic z maty, ale ten sie nie dal i ni z tego ni z owego przy***al mu z brzucha (a mial go spory zapas, bo jak na 190kg wielkie mial tylko brzuch i dupe), trafiony polecail na odleglosc 2m i przywalil w glebe(chodnik), wstal oszolomiony.
Byla z***ka jakich malo
)))) Ale wszystko zakonczylo sie podaniem rak chodz sumo patrzyl jeszcze na niego podejrzliwym wzrokiem chyba mysila ze tamten chce mu jeszcze przyklepac 
Co tam jeszcze, Grabara dal maly pokazik, wyglada niezle, gdyby sie dorzebil...Za to Pudzian i Dymek wygladali swietnie! Jeszcze przed zawodami Mariusz chasal sobie bez koszulki, dawal autogray i pozwalal sobie robic zdjecia - swietny wyglad!
No to chyba tyle, dzieki za uwage.
"Trening i wiara zrobią ze mnie cara"
Bylo 6 strongow:
Pudzian, Dymek, Szczepanski, Grabara, Dybus i Nowotniak.
Wygral Pudzian pokonujac Dymka ktory chyba z nerowow "odbil" przedostatnia walzike o schodek. Oczywiscie mowa o konkurencji finalowej wnoszenie walizek czy jakos tak. Przed ta konkurencja wygrywal Dymek.
W rywalizacji padl takze nowy rekord Polski w marszu (nie pamietam nazwy kolesie nosili ciezary na takim metalowym gowienku trzymanym na karku). Czasu tylko nie zapamietalem. Wszystkie miejsca byly zajete do ostatniego siedzenia. W przerwie rywalizacji byly rozne konkursy, Umiejetnosci swoje zaprezetowaly fitneski, sumo o raz karacisci. A z tych walk sumo wyniknal fajny epizodzik

Byla z***ka jakich malo

No to chyba tyle, dzieki za uwage.
...
Napisał(a)
no nieźle Cool, a ten sumo ale koleś
pozdrawiam Tomek
Moderator działów: Aktualności, Sporty ogólnorozwojowe, Nasze hobby & Strongman i trójbój siłowy
"Na tyle jesteś dobry, na ile jest dobry twój najsłabszy punkt"
Zmieniony przez - finderx w dniu 2002-08-25 06:06:36

pozdrawiam Tomek
Moderator działów: Aktualności, Sporty ogólnorozwojowe, Nasze hobby & Strongman i trójbój siłowy
"Na tyle jesteś dobry, na ile jest dobry twój najsłabszy punkt"
Zmieniony przez - finderx w dniu 2002-08-25 06:06:36
Pozdrawiam - Tomek
...
Napisał(a)
Nastalem sie 4h az mi w krzyzu walilo.
...
Napisał(a)
jak nie mieliscie problemu z wejsciem ja wchodziłem na prze bajerek skakałem jak małpa
<<<<Jeśli chcesz komuś obić twarz najpierw ją sam musisz nadstawić>>>>
...
Napisał(a)
fajny był ten gosc malina czy jakos tak było
...
Napisał(a)
Najlepszy byl ten cos sie lal z sumo

...
Napisał(a)
no niezle to było miałes problem z wejsciem?
...
Napisał(a)
Nie przyszedlem kolo 14 ale wszystko juz bylo zajete wiec stanalem przy barjerce i stalem tam juz do konca. Heh a te dupcie od strngow widziales ?
Palce lizac
Palce lizac

...
Napisał(a)
trudno było niezrwócic uwagi. Dobre miałes miejsce do zjdec ja przyjachełm na 3:00 i musiałem siedziec rawie na samej gurze. Niezle było z tytm tirem chyba pudzianowski przeciagnoł go w 18sek.?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!