SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

POJEDYNCZE PYTANIA VOL. 16

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 126326

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BodyLine TRENER
Specjalista
Szacuny 71 Napisanych postów 14747 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 102587
Poziom kalorii o którym piszesz,może się okazać Twoim podstawowym zapotrzebowaniem.Generalnie tak jak napisał Domer ,nie tak łatwo wpaść w katabolizm o ile regularnie trenujesz,wysypiasz się i zjadasz odpowiednią ilość kcal.W moim odczuciu jesz za mało.Załóż temat,wklej dietę i opisz trening.Na tak zadane pytanie można odpowiedzieć tylko ogólnikami...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 49 Wiek 24 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 1651
Ok, zaraz wrzucę
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 1074 Wiek 22 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 27115
Orzeszki ziemne ok do podbijania kalorii mimo faktu że są solone :) ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2618 Wiek 26 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 36106
Słaba opcja. Ogrom o-6.

Hard work & dedication

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 58 Napisanych postów 1058 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 17362
siema mam takie pytanbie mianowicie mam 450g kuczaka surowego i chce go ugotowac i rozlozyc na 3 porcie po 150g problem taki ze po gotowaniu jest inna waga a nie chce gotowac tego pare razy, tyczy sie to samo ryzu, jaki macie sposob na to pozdrawiam

Kto pokonuje innych, jest silny - Kto pokonuje siebie, jest potężny.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 595 Wiek 30 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 11156
Wytłumacz dokładnie w czym jest problem bo ciężko go tu znaleść. Pamiętaj, że masz 25 lat.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 58 Napisanych postów 1058 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 17362
no mam kuraka 450g chce go ugotowac i podzielic na 3 porcie po 150g a po ugotowaniu juz nie wazy tyle 450 tylko mniej to jak mam go dzielic zeby w porci bylo 150 czyli 30g bialka

Zmieniony przez - Jamian w dniu 2014-04-17 13:22:59

Kto pokonuje innych, jest silny - Kto pokonuje siebie, jest potężny.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 595 Wiek 30 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 11156
Na 3, słownie trzy) równe wagowo części, obojętnie kiedy Bez kitu, można mieć problem z podziałem 450g czegoś na kawałki po 150g? Nawet bez wagi na oko będzie oki. Aaaa...nożem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3576 Napisanych postów 62078 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 674297
Nie wiem w czym problem. Podziel na trzy części. Nawet jeżeli nie będą równe, to przecież zjesz wszystko, więc bez znaczenia czy 2x150g, czy 130g i 170g.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 350 Wiek 29 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 8136
Podziel na 3 bo po obróbce termicznej mięso traci na wadze, ale wartość odżywcza się nie zmienia.

"Nic co naprawdę się liczy nie przychodzi łatwo. Czasem trzeba poświęcić wszystko co dobre, żeby dostać od życia to co najlepsze."

DZIENNIK REDUKCYJNY - http://www.sfd.pl/Dieta/trening__dziennik-t1009006.html 

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Ile czasu redukcja??

Następny temat

Dieta na redukcje pomoc

Masa