SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

POJEDYNCZE PYTANIA VOL. 16

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 126146

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 47 Napisanych postów 2427 Wiek 26 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 73657
28g bialka na 100g kury? Nie widzialem jeszcze takiej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3573 Napisanych postów 62061 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 674209
Po obróbce będzie miał ok 28%. W ogóle nie zawracaj sobie głowy wartościa odżywczą tych przypraw na papirusie. Wliczaj wartość piersi przed obróbką i tyle.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 298 Wiek 30 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 34536
domer
Zjedz normalny pełnowartościowy posiłek. Nie widzę konieczności eliminacji węglowodanów.


No ale wtedy wyjde poza swoje zapotrzebowanie, a jest to mala redukcja
co do odp nizej (nie wiem jak dwie wypowiedzi naraz cytowac) pisalem zeby na godizny nie patrzec jem co 3-4 godizny roznie zalezy jak czasowo dzien sie ulozy,najwazniejsze zeby zjesc w dniu tyle ile trzeba.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Wiek 23 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 230
domer
Po obróbce będzie miał ok 28%.

28% czego ? Czy to tylko literówka i zamiast % miało być gram ?
domer
Wliczaj wartość piersi przed obróbką i tyle.

W tym jest właśnie mały problem, bo zazwyczaj jak już przychodzę późno do domu to jest po obróbce przez inną osobę niezważony. Wiadomo może jaki procent wody, ciężaru traci kurczak przy obróbce ? Wtedy bym mógł to obliczyć już po smażeniu, albo jakiś inny sposób.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2618 Wiek 26 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 36106
Jak długo +- zajmuje wejście w ketozę i po czym to rozpoznać?

Hard work & dedication

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 47 Napisanych postów 2427 Wiek 26 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 73657
L0GiK
domer
Po obróbce będzie miał ok 28%.

28% czego ? Czy to tylko literówka i zamiast % miało być gram ?
domer
Wliczaj wartość piersi przed obróbką i tyle.

W tym jest właśnie mały problem, bo zazwyczaj jak już przychodzę późno do domu to jest po obróbce przez inną osobę niezważony. Wiadomo może jaki procent wody, ciężaru traci kurczak przy obróbce ? Wtedy bym mógł to obliczyć już po smażeniu, albo jakiś inny sposób.




28% z 100 g jest to 28 g... wychodzi na jedno i to samo,logik z ciebie niezly
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Wiek 23 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 230
Tak, ale nie wiedziałem czy te 28% tyczy się białka czy czego.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10763 Napisanych postów 46606 Wiek 26 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 57816
Co myślicie o takim jogurcie własnej roboty?
Kefir, kakao oczywiście te do ciast bez cukru naturalne, trochę migdałów, 2 tabsy słodziku, otręby? : ) Jako przekąska?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2618 Wiek 26 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 36106
Może być.

Hard work & dedication

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3573 Napisanych postów 62061 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 674209
Fryto
Jak długo +- zajmuje wejście w ketozę i po czym to rozpoznać?


Może być to kilka dni. Kup paski w aptece i sprawdź, jeżeli interesuje Cię to.

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Ile czasu redukcja??

Następny temat

Dieta na redukcje pomoc

Masa