SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

POJEDYNCZE PYTANIA VOL. 16

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 126067

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3571 Napisanych postów 62043 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 674162
Jak chcesz wyjść z low carb, to zwiększaj węglowodany.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 156 Wiek 29 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 2198
Czy mrozone warzywa na patelnie mozna smazyc na pat tefl bez tluszczu?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 539 Wiek 27 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 17724
Jasne, że można. Nie widzę przeszkód!

Just can't stop!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 30 Napisanych postów 378 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 10643
Możesz, ja tak robię jak w posiłku mam jakieś mięso z tłuszczem. Witaminy się lepiej przyswajaja jak jest trochę tłuszczu. No i mniej przywiera jak teflon już zużyty.

blat i ogień

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 536 Napisanych postów 3244 Wiek 25 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 302266
Makaron pełnoziarnisty i z mąki durum, jakoś sie różnią czy to to samo?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 10115 Napisanych postów 116486 Wiek 35 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1379101
DeeJay90 ja bym dodał trochę masełka.

infernol pełnoziarnisty jest z mąki pszennej tylko nie jest ona oczyszczona, a durum jest z mąki durum, to są inne mąki.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1663 Napisanych postów 28598 Wiek 29 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 279972
DeeJay90
Czy mrozone warzywa na patelnie mozna smazyc na pat tefl bez tluszczu?


uważaj na straty witamin i minerałów, raczej bym dusił na patelni niż smażył warzywa
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 156 Wiek 29 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 2198
A w jakm celu to maslo? A swieze warzywa tez nadaja sie na patelnie? No i czy lepsze sa swieze czy to bez roznicy czy swieze czy z patelni?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1663 Napisanych postów 28598 Wiek 29 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 279972
lepszą są świeże, ale mrożone też nie są aż tak stratne w witaminy.
ogólnie smażenie nie jest polecane, ale jak oczywiście można i świeże. Po prostu trzeba się liczyc z tym że im dłuższa obróbka tym większe straty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 921
Szukam zastępstwa dla łososia jako tłustej ryby, bo troche mi się przejadł. Gdzie bym nie sprawdzał które ryby są tłuste zawsze jest napisane, że halibut jest jedną z nich. Jednak kiedy sprawdzam tabele kaloryczne okazuje się że w halibucie nie ma nawet 2 gram tłuszczu. Jak to w końcu jest z tym halibutem tłusta czy nie tłusta?
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Ile czasu redukcja??

Następny temat

Dieta na redukcje pomoc

Masa