SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

POJEDYNCZE PYTANIA VOL. 16

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 146748

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4314 Napisanych postów 65709 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 691907
Jak chcesz wyjść z low carb, to zwiększaj węglowodany.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 157 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 2216
Czy mrozone warzywa na patelnie mozna smazyc na pat tefl bez tluszczu?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 539 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 17724
Jasne, że można. Nie widzę przeszkód!

Just can't stop!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 31 Napisanych postów 378 Wiek 35 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 10656
Możesz, ja tak robię jak w posiłku mam jakieś mięso z tłuszczem. Witaminy się lepiej przyswajaja jak jest trochę tłuszczu. No i mniej przywiera jak teflon już zużyty.

blat i ogień

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 678 Napisanych postów 3638 Wiek 26 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 309472
Makaron pełnoziarnisty i z mąki durum, jakoś sie różnią czy to to samo?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14119 Napisanych postów 124138 Wiek 36 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1417308
DeeJay90 ja bym dodał trochę masełka.

infernol pełnoziarnisty jest z mąki pszennej tylko nie jest ona oczyszczona, a durum jest z mąki durum, to są inne mąki.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2194 Napisanych postów 29363 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 285714
DeeJay90
Czy mrozone warzywa na patelnie mozna smazyc na pat tefl bez tluszczu?


uważaj na straty witamin i minerałów, raczej bym dusił na patelni niż smażył warzywa
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 157 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 2216
A w jakm celu to maslo? A swieze warzywa tez nadaja sie na patelnie? No i czy lepsze sa swieze czy to bez roznicy czy swieze czy z patelni?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2194 Napisanych postów 29363 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 285714
lepszą są świeże, ale mrożone też nie są aż tak stratne w witaminy.
ogólnie smażenie nie jest polecane, ale jak oczywiście można i świeże. Po prostu trzeba się liczyc z tym że im dłuższa obróbka tym większe straty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 923
Szukam zastępstwa dla łososia jako tłustej ryby, bo troche mi się przejadł. Gdzie bym nie sprawdzał które ryby są tłuste zawsze jest napisane, że halibut jest jedną z nich. Jednak kiedy sprawdzam tabele kaloryczne okazuje się że w halibucie nie ma nawet 2 gram tłuszczu. Jak to w końcu jest z tym halibutem tłusta czy nie tłusta?
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Ile czasu redukcja??

Następny temat

Dieta na redukcje pomoc

nutlove nowy