SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

POJEDYNCZE PYTANIA VOL. 16

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 127708

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 536 Napisanych postów 3247 Wiek 25 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 302411
w dnt obnizam nieco bialko i wegle i stad pytanie czy salami bedzie dobrą opcją? bo ma mniej bialka niz np kurczak a tez wiecej tłuszczy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 10764 Napisanych postów 46854 Wiek 26 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 57816
Witam potrzebuje podbić jakieś 300 kalorii w mojej diecie najlepiej węglowodanami. Jakie produkt mi polecacie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 10246 Napisanych postów 116976 Wiek 35 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1381271
ryż, kasze, makarony, ziemniaki, zboża, pieczywo

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3631 Napisanych postów 62389 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 675665
Wszystkie źródła węglowodanów a z nich to już to na co masz ochotę.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3631 Napisanych postów 62389 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 675665
infernol
w dnt obnizam nieco bialko i wegle i stad pytanie czy salami bedzie dobrą opcją? bo ma mniej bialka niz np kurczak a tez wiecej tłuszczy


Jakościowo tragedia.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 74 Napisanych postów 4152 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 119755
Panowie, rozmroziłem za dużo kuraka.
Mogę je z powrotem zamrozić surowe czy lepiej usmażyć i dopiero zamrozić?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1682 Napisanych postów 28634 Wiek 29 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 280359
możesz drugi raz zamrozić, ale długo nie trzymaj w zamrażarce :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 74 Napisanych postów 4152 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 119755
Potrzebuję przechować do soboty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3631 Napisanych postów 62389 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 675665
Nie zaleca się tak robić, ale być może nie będzie z tego powodu żadnych problemów. Obróbka termiczna też jest niezłym sposobem na przedłużenie przydatności do spożycia, ale nie jestem pewien, czy do soboty mięso upieczone dziś wytrzyma.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1682 Napisanych postów 28634 Wiek 29 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 280359
Właśnie teoretycznie, nie powinno się tak zalecać, ale przynajmniej u mnie lepiej się sprawdziło ponowne zamrożenie na około tydzień ( ''uśpienie bakterii'' ) niż obrobienie termiczne więcej mięsa i zostawienie :)
ale to też kwestia trochę losowa.
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Ile czasu redukcja??

Następny temat

Dieta na redukcje pomoc

Zestaw 1