SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

POJEDYNCZE PYTANIA VOL. 16

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 126051

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 107 Napisanych postów 1794 Wiek 22 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26391
Lepiej (ze względu na składniki odżywcze) zaopatrzyć się w olej z orzechów włoskich, czy z orzechów arachidowych?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1663 Napisanych postów 28598 Wiek 29 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 279972
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 107 Napisanych postów 1794 Wiek 22 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 26391
a na czym polega jego przewaga?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 10115 Napisanych postów 116486 Wiek 35 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1379101
że ma lepsze kwasy tłuszczowe, orzeszki ziemne maja za dużo O6.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 59 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 767
Mam pytanie, z czego czerpać tłuszcze? Głównie chodzi mi o nasiona? Ponadto, w momencie, kiedy masa nie idzie to o ile kcal zwiększyć zapotrzebowanie? Czy jest jakaś norma? Czy ma to być gwałtowny skok o 1000 kcal, czy 100, 200 kcal?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 10115 Napisanych postów 116486 Wiek 35 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 1379101
Np dynia, siemie lniane.

jak wskoczysz od razu 1000 wyzej to organizm się może zbuntować, dawaj powolutku

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 59 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 767
Czy 200 kcal będzie odpowiednie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1663 Napisanych postów 28598 Wiek 29 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 279972
ciężko rokować, dużo czynników wpływa na to, musisz obserwować organizm jak będzie szła masa przy +200 to ok, jak nie to dodajesz kcal, jak za szybko to zmniejszasz
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 167 Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 3887
standardowe udko z kurczaka (ćwiartka) ma ok 300g przed gotowaniem. Ile mniej więcej jest tam czystego mięsa? Liczyłem, że zostaje z tego ok 50% po odjęciu skóry i wszystkich kości i chrząstek a więc ok 150g mięsa i 150 odpadków. Co myślicie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1663 Napisanych postów 28598 Wiek 29 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 279972
ja tam tak nie liczę za dużo roboty , posługuje się tabelami kalorycznymi i tyle
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Ile czasu redukcja??

Następny temat

Dieta na redukcje pomoc

Masa