Złap SUPER OKAZJE! SPRAWDŹ TERAZ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5395164

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 20 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 1485
Nandrolone Decanoate z TEVO 250 mg . Ktoś się wypowie ?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 234 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 3722
Bursztyn1611
fluent
Bursztyn1611
fluent
Bursztyn1611
Retę dawkowałem bat lab 4 mg teraz z max planck 2mg i narazie działa. Przy 4 mg całkowicie zablokowało mi apetyt i musiałem zmniejszyć. Daje raz w tygodniu ale 6,7 dzień już czuje słabsze działanie i większy apetyt

„Retaplanck” tak? Bo tę mam mieć właśnie. Czyli co, od 2 zacząć czy mniej na start?

Tak wrzucałem gdzieś tu zdjecia

I od 2mg startowałeś ?
batlab od 1mg startowałem i doszedłem do 4mg później zmieniłem markę i zmniejszyłem do 2mg

1mg co tydzień?

Ktoś mi podpowiedział, że 500 ug co 3 dni. Czy tak będzie lepiej ?
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 82 Napisanych postów 206 Wiek 1 rok Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 4281
Tego Ci nie powiem, musisz spróbować od jak najniższych dawek i ewentualnie zwiększać, jakby słabo działało.
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 82 Napisanych postów 206 Wiek 1 rok Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 4281
Ja po zjedzeniu śniadania(nawet nie dużej ilości), po około pół godziny czułem się pelny i głodny się robiłem po minimum 5 godzinach. Tak najlepiej mogę Ci zobrazować działanie jakie odczułem. Jak po 3 godzinach się robiłem głodny to zwiększałem dawkę. Zaczynałem od 1mg i później zwiększałem dokładnie już nie pamiętam bo sporo czasu to biorę.
2
...
Napisał(a)
Ekspert
I tak przeważnie następnego dnia po iniekcji czuć dzialanie
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Laby z firmy tevo ?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 9 Wiek 6 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 390
HCG od AndroChema, ktoś jakieś opinie?
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107349 Napisanych postów 379925 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1716250
Michu1276
HCG od AndroChema, ktoś jakieś opinie?

Dobrze wbijaj

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107349 Napisanych postów 379925 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1716250
Zielu5555
Laby z firmy tevo ?

Laby?

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Początkujący
Chodzi mi o dece z tej firmy czy ktoś bił i może się wypowiedzieć.

Zmieniony przez - Zielu5555 w dniu 2025-11-06 08:03:00
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

collarose
Polecane artykuły