IMPERIAL TIRZEPATIDE.
Ktoś brał?
Jeśli tak, od jakiej dawki? Ja zacząłem od 1mg ale nie bardzo to poczułem. Teraz wziąłem 2mg i też bez szału.
Pozdro
Ilość wyświetleń tematu: 5474469
fluentSiema,
IMPERIAL TIRZEPATIDE.
Ktoś brał?
Jeśli tak, od jakiej dawki? Ja zacząłem od 1mg ale nie bardzo to poczułem. Teraz wziąłem 2mg i też bez szału.
Pozdro
wincolfluentSiema,
IMPERIAL TIRZEPATIDE.
Ktoś brał?
Pozdro
Kwestia indywidualna.
Znam dziewczyny co dlugo mogły brac po 1mg raz w tyg bez konieczności podbijania dawki albo takie co im 2mg bylo malo.
Ja sam zaczynamel od niecałego mg dochodząc do max okolo 1.7mg i później wydało mi sie juz nie ekonomiczne i wiecej nie bralem
modlicKetchup123Posiada ktos taka serię prop andro ?
Otworzona nowa butla. 50mg ed po 3 dniach dentka , zero sily bol miesni jak by zero regeneracji, cały weekend ospały i bez siły, przerabiałem to juz kiedy jak w nie bylo testa w teście, w pon rano zwłoki . Wiec postanowiłem otworzyć nowa butle i po paru godzinach jak nowo narodzony .
![]()
Temat był poruszony jakiś miesiąc temu, tu lub inne forum, też Andro tylko inna zawartość nie zgadzały się pierwsze cyfry. Porównaj co masz wybite na działającym i na nie działającym.
DaveGignMam pytanie
przy podawaniu 250 mg testosteronu/nie środka tygodniowo, jakie mniej więcej powinny wyjść wyniki w ng/ml robił ktoś badania przy takiej dawce i mógł by się podzielić :) Dzięki
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
fluentSiema,
IMPERIAL TIRZEPATIDE.
Ktoś brał?
Pozdro
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
fluentwincolfluentSiema,
IMPERIAL TIRZEPATIDE.
Ktoś brał?
Pozdro
Kwestia indywidualna.
Znam dziewczyny co dlugo mogły brac po 1mg raz w tyg bez konieczności podbijania dawki albo takie co im 2mg bylo malo.
Ja sam zaczynamel od niecałego mg dochodząc do max okolo 1.7mg i później wydało mi sie juz nie ekonomiczne i wiecej nie bralem
Aha spoko.
No a czego w ogóle się spodziewać? Bo ja naczytałem się, że niektórzy to nawet mają wstręt do jedzenia. A ja osobiście to jak jadłem tak bym jadł no sam nie wiem czy coś czułem czy zadziałał efekt placebo trochę i tyle.
Generacja_fluentwincolfluentSiema,
IMPERIAL TIRZEPATIDE.
Ktoś brał?
Pozdro
Kwestia indywidualna.
Aha spoko.
No a czego w ogóle się spodziewać? Bo ja naczytałem się, że niektórzy to nawet mają wstręt do jedzenia. A ja osobiście to jak jadłem tak bym jadł no sam nie wiem czy coś czułem czy zadziałał efekt placebo trochę i tyle.
Ja zrobiłem 4msc redukcje na tirza zaczołem od 0,8mg później podbiłem do 1mg i tak cały czas ostatnie 3tyg pozwoliłem sobie na 1,2mg i to była max dawka. Początkowo wstręt do jedzenia później było ok a nawet napady głodu ale mała porcja jedzenia załatwiała sprawa nie było mowy żeby zjeść duży posiłek. Jak dla mnie zaj**isty środek jak skoncze okres masowy to znowu wskakuje na tirza
fluentGeneracja_fluentwincolfluentSiema,
IMPERIAL TIRZEPATIDE.
Ktoś brał?
Pozdro
Kwestia indywidualna.
Aha spoko.
Ja zrobiłem 4msc redukcje na tirza zaczołem od 0,8mg później podbiłem do 1mg i tak cały czas ostatnie 3tyg pozwoliłem sobie na 1,2mg i to była max dawka. Początkowo wstręt do jedzenia później było ok a nawet napady głodu ale mała porcja jedzenia załatwiała sprawa nie było mowy żeby zjeść duży posiłek. Jak dla mnie zaj**isty środek jak skoncze okres masowy to znowu wskakuje na tirza
Kurde, to zazdroszczę. No ja po 1 mg to coś tam może czułem ale niewiele. Teraz wziąłem 2 i też tak, że może mniejszy głód ale mógłbym wpieprzać. Spróbuję jeszcze 2.5 ale jak nie poczuję różnicy to dam sobie spokój, bo drogo to wyjdzie.
Nasz sklep
Mega promocja