To będzie Twój rok! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5474469

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 234 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 3722
Siema,
IMPERIAL TIRZEPATIDE.

Ktoś brał?
Jeśli tak, od jakiej dawki? Ja zacząłem od 1mg ale nie bardzo to poczułem. Teraz wziąłem 2mg i też bez szału.
Pozdro
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 3260 Napisanych postów 25289 Wiek 44 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 418330
fluent
Siema,
IMPERIAL TIRZEPATIDE.

Ktoś brał?
Jeśli tak, od jakiej dawki? Ja zacząłem od 1mg ale nie bardzo to poczułem. Teraz wziąłem 2mg i też bez szału.
Pozdro

Kwestia indywidualna.
Znam dziewczyny co dlugo mogły brac po 1mg raz w tyg bez konieczności podbijania dawki albo takie co im 2mg bylo malo.
Ja sam zaczynamel od niecałego mg dochodząc do max okolo 1.7mg i później wydało mi sie juz nie ekonomiczne i wiecej nie bralem
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 234 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 3722
wincol
fluent
Siema,
IMPERIAL TIRZEPATIDE.

Ktoś brał?
Pozdro

Kwestia indywidualna.
Znam dziewczyny co dlugo mogły brac po 1mg raz w tyg bez konieczności podbijania dawki albo takie co im 2mg bylo malo.
Ja sam zaczynamel od niecałego mg dochodząc do max okolo 1.7mg i później wydało mi sie juz nie ekonomiczne i wiecej nie bralem

Aha spoko.
No a czego w ogóle się spodziewać? Bo ja naczytałem się, że niektórzy to nawet mają wstręt do jedzenia. A ja osobiście to jak jadłem tak bym jadł no sam nie wiem czy coś czułem czy zadziałał efekt placebo trochę i tyle.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 938 Napisanych postów 2751 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 47148
modlic
Ketchup123
Posiada ktos taka serię prop andro ?
Otworzona nowa butla. 50mg ed po 3 dniach dentka , zero sily bol miesni jak by zero regeneracji, cały weekend ospały i bez siły, przerabiałem to juz kiedy jak w nie bylo testa w teście, w pon rano zwłoki . Wiec postanowiłem otworzyć nowa butle i po paru godzinach jak nowo narodzony .

Temat był poruszony jakiś miesiąc temu, tu lub inne forum, też Andro tylko inna zawartość nie zgadzały się pierwsze cyfry. Porównaj co masz wybite na działającym i na nie działającym.

Działający ma 016 i 2 butle mam 016 a ten nie działający 017
Czyli co 017 caly wypust poszedł lipny ?
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107475 Napisanych postów 380096 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1716781
Zmien firmę i po sprawie

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107475 Napisanych postów 380096 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1716781
DaveGign
Mam pytanie
przy podawaniu 250 mg testosteronu/nie środka tygodniowo, jakie mniej więcej powinny wyjść wyniki w ng/ml robił ktoś badania przy takiej dawce i mógł by się podzielić :) Dzięki

Nie da się u każdego co innego
2

...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
fluent
Siema,
IMPERIAL TIRZEPATIDE.

Ktoś brał?
Pozdro

1-15 mg dawkowanie
3

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 261 Napisanych postów 1866 Wiek 33 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 23182
fluent
wincol
fluent
Siema,
IMPERIAL TIRZEPATIDE.

Ktoś brał?
Pozdro

Kwestia indywidualna.

Aha spoko.
No a czego w ogóle się spodziewać? Bo ja naczytałem się, że niektórzy to nawet mają wstręt do jedzenia. A ja osobiście to jak jadłem tak bym jadł no sam nie wiem czy coś czułem czy zadziałał efekt placebo trochę i tyle.

Ja zrobiłem 4msc redukcje na tirza zaczołem od 0,8mg później podbiłem do 1mg i tak cały czas ostatnie 3tyg pozwoliłem sobie na 1,2mg i to była max dawka. Początkowo wstręt do jedzenia później było ok a nawet napady głodu ale mała porcja jedzenia załatwiała sprawa nie było mowy żeby zjeść duży posiłek. Jak dla mnie zaj**isty środek jak skoncze okres masowy to znowu wskakuje na tirza
1
...
Napisał(a)
Początkujący
Generacja_
fluent
wincol
fluent
Siema,
IMPERIAL TIRZEPATIDE.

Ktoś brał?
Pozdro

Kwestia indywidualna.

Aha spoko.

Ja zrobiłem 4msc redukcje na tirza zaczołem od 0,8mg później podbiłem do 1mg i tak cały czas ostatnie 3tyg pozwoliłem sobie na 1,2mg i to była max dawka. Początkowo wstręt do jedzenia później było ok a nawet napady głodu ale mała porcja jedzenia załatwiała sprawa nie było mowy żeby zjeść duży posiłek. Jak dla mnie zaj**isty środek jak skoncze okres masowy to znowu wskakuje na tirza

Kurde, to zazdroszczę. No ja po 1 mg to coś tam może czułem ale niewiele. Teraz wziąłem 2 i też tak, że może mniejszy głód ale mógłbym wpieprzać. Spróbuję jeszcze 2.5 ale jak nie poczuję różnicy to dam sobie spokój, bo drogo to wyjdzie.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 261 Napisanych postów 1866 Wiek 33 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 23182
fluent
Generacja_
fluent
wincol
fluent
Siema,
IMPERIAL TIRZEPATIDE.

Ktoś brał?
Pozdro

Kwestia indywidualna.

Aha spoko.

Kurde, to zazdroszczę. No ja po 1 mg to coś tam może czułem ale niewiele. Teraz wziąłem 2 i też tak, że może mniejszy głód ale mógłbym wpieprzać. Spróbuję jeszcze 2.5 ale jak nie poczuję różnicy to dam sobie spokój, bo drogo to wyjdzie.

Ja widze dwie opcje albo trafiłeś na wałek albo jesteś jakiś freak genetyczny i Cie tirza nie ruszy…bardziej stawiam na pierwsza opcje sprobuj z innego labu bez problemu kupisz dobrze działajace tirza w fajnej cenie dużo labów ma mocno zawyżone ceny. Z tego co ja miałem brało kilku znajomych wszyscy zadowoleni przy dawkach 1mg-1,5mg
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

collarose
Polecane artykuły