Złap SUPER OKAZJE! SPRAWDŹ TERAZ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5395171

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Usunięty przez e-lite za pkt 1 regulaminu
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 117 Napisanych postów 140 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 13280
...
Napisał(a)
Usunięty przez e-lite za pkt 1 regulaminu
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 220
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 29 Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 312
Ma ktoś jakiś dostęp do działającego cabaseru? Ten co mam to chyba cukier puder bo prolka nic nie spada
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 909 Napisanych postów 2022 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 30696
Najpewniejszy Dostinex 0,5mg z apteki.
...
Napisał(a)
Specjalista
Jest liderem w tym dziale Szacuny 59 Napisanych postów 71 Wiek 44 lat Na forum 142 dni Przeczytanych tematów 1109
colin2000
Najpewniejszy Dostinex 0,5mg z apteki.

Ewentualnie Deus Medical
1
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 938 Napisanych postów 2751 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 47139
Posiada ktos taka serię prop andro ?
Otworzona nowa butla. 50mg ed po 3 dniach dentka , zero sily bol miesni jak by zero regeneracji, cały weekend ospały i bez siły, przerabiałem to juz kiedy jak w nie bylo testa w teście, w pon rano zwłoki . Wiec postanowiłem otworzyć nowa butle i po paru godzinach jak nowo narodzony .

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 220
Mam pytanie
przy podawaniu 250 mg testosteronu/nie środka tygodniowo, jakie mniej więcej powinny wyjść wyniki w ng/ml robił ktoś badania przy takiej dawce i mógł by się podzielić :) Dzięki
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1412 Napisanych postów 2218 Wiek 35 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 57730
Każdy jest inny i każdemu wyjdzie inaczej:) takie badania są z dvpy tak naprawdę i nic cię nie powiedzą :)

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 141 Napisanych postów 557 Wiek 35 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 16976
Tak jak pisze LevelPl, każdemu wyjdzie co innego, więc tym się nie ma co kierować
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 267 Napisanych postów 856 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 13971
Ketchup123
Posiada ktos taka serię prop andro ?
Otworzona nowa butla. 50mg ed po 3 dniach dentka , zero sily bol miesni jak by zero regeneracji, cały weekend ospały i bez siły, przerabiałem to juz kiedy jak w nie bylo testa w teście, w pon rano zwłoki . Wiec postanowiłem otworzyć nowa butle i po paru godzinach jak nowo narodzony .

Temat był poruszony jakiś miesiąc temu, tu lub inne forum, też Andro tylko inna zawartość nie zgadzały się pierwsze cyfry. Porównaj co masz wybite na działającym i na nie działającym.
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

collarose
Polecane artykuły