To będzie Twój rok! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5474486

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Specjalista
Szacuny 70 Napisanych postów 154 Wiek 31 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 8405
prz1993
A ktoś się orientuje, czy ten batch to najnowsze wypusty andro?

Ja na moich aktualnych enanach z andro mam batch 01840 i 01853. Kupione od dilla miesiąc temu. Więc coś dziwnie wysokie te serie z badań.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 26 Wiek 33 lat Na forum 150 dni Przeczytanych tematów 3184
Moje też kupione miesiąc temu
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 26 Wiek 33 lat Na forum 150 dni Przeczytanych tematów 3184
Batch 01862

...
Napisał(a)
Początkujący
Soory 01861
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 998 Wiek 5 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 39617
A jak pisałem dwa dni temu czy to prawda że kłopot z surowcem to byłem wyśmiany
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 998 Wiek 5 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 39617
Squibb trzyma się ? Warto brać?
...
Napisał(a)
Początkujący
Co pewniejsze , Squibb , imperial , emperor?
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 133 Napisanych postów 169 Wiek 30 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 13787
masa24
Co pewniejsze , Squibb , imperial , emperor?

Z Emperora i imperiala korzystam i gorąco polecam. Pierwsza liga.
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1452 Napisanych postów 2243 Wiek 35 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 58067
mateusz196
Androchem trochę lipa. Już pomijam pozanizane stężenia ale do enana cypio sypać to ładne tam braki maja.

Skąd to andro wziąłeś? Pogadałem że znajomymi którzy stosują i nikt takich nr batch nie ma patrząc na ich wypustu z datą "ważności" do 2026 (stare) czy świeże do 2028 to numery batch się różnią o około 200xD z twoimi powinny powstać dopiero za parędziesiąt lat
5

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 133 Napisanych postów 169 Wiek 30 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 13787
LevelPl
mateusz196
Androchem trochę lipa. Już pomijam pozanizane stężenia ale do enana cypio sypać to ładne tam braki maja.

Skąd to andro wziąłeś? Pogadałem że znajomymi którzy stosują i nikt takich nr batch nie ma patrząc na ich wypustu z datą "ważności" do 2026 (stare) czy świeże do 2028 to numery batch się różnią o około 200xD z twoimi powinny powstać dopiero za parędziesiąt lat

Jak widzisz wszystko się w tym labie zmieniło. Kolejność najnowszego batcha też idzie "z dupy". Skończy się stare na magazynach dili i pójdzie ten syf.
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

collarose
Polecane artykuły