RABATY DO 90% I GRATISY W KOSZYKU! NIE CZEKAJ, PROMO TRWA DO WYCZERPANIA ZAPASÓW!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5331849

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 265 Napisanych postów 849 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 13838
Patriotaa
Ale wyczytałes gdzie z tą oxa? Są jakieś badania czy jak?

Dziewczyna stąd z koleżanką brała i ładnie ich podlało przed zawodami.
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1384 Napisanych postów 2195 Wiek 35 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 57443
Ja tutaj drążyć nie będę ale szczerze jakbym był kobietą to bym badał wszystko cokolwiek bym pakował w siebie :) facet to pół biedy jak się trafi inny środek, ale babeczki już szkoda jeśli chodzi o saa ;)
4

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 7177 Napisanych postów 17330 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 403507
czytalem tutaj na forum teorie - nie wiem jak to jest wg. badan w 100% ale mowie tutaj o broscience, ze oxa moze powodowac podbicie i zatrzymanie wody?

sam bralem oxe 3x w zyciu, 3 rozne brandy i 3x na redukcji, 2 pierwsze razy byly ok bez zadnych skokow a 3ci raz wzialem 3/4 tego co bralem wczesniej i w ciagu 7-8 dni napuchlem dobre 5+ kg i mialem efekty identyko jak po mecie.
2

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22365 Napisanych postów 32213 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 889704
...
Napisał(a)
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 9283 Napisanych postów 83762 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 708136
Jw
3

TRENINGI KATOWICE Sebastian Szmit

Kompleksowe prowadzenie online
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 14 Wiek 34 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 377
Witam, powiedzcie mi Oxa z androchem jest teraz 10mg/tab 100tabs? Bo mam teraz dojście ale zawsze chyba było 50 tab było i nie wiem czy to nie wyj**ka, buteleczka owinięta w folię anavar androchem.
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22365 Napisanych postów 32213 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 889704
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 40 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 6525
Cześć, Panowie, firma Tevo i Hess Genetics, ktos coś słyszał ?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 6 Na forum 152 dni Przeczytanych tematów 1242
Witam, czy ktoś może powiedzieć coś o Provironie (mesterolone) z Androchem albo Actiza? Stosował ktoś i ewentualnie o ile były zaniżone? z jakiego labu lepszy proviron?
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107244 Napisanych postów 379769 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1715770
AC działa jak potrzeba
Actiza to jeszcze istnieje ?

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Blackmonth
Polecane artykuły