Złap SUPER OKAZJE! SPRAWDŹ TERAZ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5395156

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 111 Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 7657
Nie polecam Halotestin z Andro. W środku gips 0 czucia „psychicznego i zero przyrostu siły. Od pewnego źródła, kody ,daty,tabsy wszystko ok. Najwyraźniej surowiec gips
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107349 Napisanych postów 379925 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1716250
Tak patrzę to jesteś na 2 cyklu ,i jakie to chciałeś odczucia "psychiczne" ?
2

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 82 Napisanych postów 206 Wiek 1 rok Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 4281
No właśnie, nie ma co robić psychozy.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 237 Wiek 43 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 12056
Brał ktos melatolan 2 z endogenic biorę któryś raz zero skutków ubocznych jak po melatolanie z innego labu jak miałem to mi już wykrecało lekko brzuch wydaje mi sie że to jakiś wałek nawet dawka wieksza nie odczuwam sajdow typowych dla melatolanu raczej tego sie nie wałuje ale widzę ze chyba wtym przypadku tak
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Na forum 101 dni Przeczytanych tematów 388
GH ions, alpina, emperor, biolab czy endogenic co będzie najpewniejsze?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 111 Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 7657
Łodzianin. Mój kumpel bokser brał tydz przed walką mówi agresja , woda zeszła z niego,siła takie nabuzowanie. A tutaj nic zero. On miał z innego labu ja mma jedynie dostęp do andro
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 82 Napisanych postów 206 Wiek 1 rok Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 4281
xushi

Ions
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107349 Napisanych postów 379925 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1716250
Patrząc na Twoje cykle to raczej słabo masz jeszcze pojęcie co i jak odczuwasz
Kolejna sprawa kazdy inaczej reaguje na środki nie oczekuj tego samego co było u jakiegoś koleżki
Znam kilka osób co jadło halo i każdy chwalił ze dobre ale to chłopaki z ts itp co wowdza coni jak trenują siłowo naście lat
A patrzyłem na Twój cykl 100 mastera a week 100 primy week to nie widzę w nim jakiego kolwiek sensu

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22394 Napisanych postów 32236 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 890162
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 36 Wiek 34 lat Na forum 98 dni Przeczytanych tematów 1504
xushi

Endogenic
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

collarose
Polecane artykuły