RABATY DO 90% I GRATISY W KOSZYKU! NIE CZEKAJ, PROMO TRWA DO WYCZERPANIA ZAPASÓW!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5331811

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 7 Wiek 3 lata Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 933
wiem wiem jakie są zasady wypadłem przez rok z rynku internetowego dr anabolic i superhuman, boom labs zamknięte chyba nie odpisują a potrzebuje susty i innych, ma ktoś pewniak strone (dostawce) poproszę na pw będę wdzięczny bardzo
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 218 Napisanych postów 590 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 45218
dr anabolic brzmi prawilnie xd
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 7 Wiek 3 lata Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 933
skejcik
dr anabolic brzmi prawilnie xd

brałem sprawdzałem, wszystko cudo ale sklep przestał działać
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 29 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 6676
Czy ktoś kto obcuje nie od dziś z trenbolonem spotkał się dosłownie z czerwonym odcieniem trenbolonu ace czy to zwykła ściema? Bo sam używałem z 6 labów różnych zawsze był to odcień zdecydowanie żółty lub ciemno zółty ale nie czerwony... Mrucznik też chętnie poznam jak coś ;)
...
Napisał(a)
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3647 Napisanych postów 36675 Wiek 43 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 261555
Może mieć taki kolor
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 23 Wiek 33 lat Na forum 85 dni Przeczytanych tematów 2971
Podjada ktoś z was yohe z andro? Od dwóch tygodni biorę 20 mg i kompletnie nie czuje jej miał ktoś z was podobnie?
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 265 Napisanych postów 849 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 13838
A na co liczysz?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 101 dni Przeczytanych tematów 981
Ja sie dopisze do prośby mrucznika jeżeli można
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1384 Napisanych postów 2195 Wiek 35 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 57443
Spoko. Tutaj piszcie. Napewno zapasów mają dużo xD
https://antydoping.pl/ 
3

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 23 Wiek 33 lat Na forum 85 dni Przeczytanych tematów 2971
Np na większą potliwość, zwiększone tętno itp biorę pierwszy raz yoszke ,z tego co czytałem niektórych strasznie gniecie yoha ,zwiększyć dawkę? Na tabletkach mam wybory znaczek więc raczej to nie fejk
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Protein drink
Polecane artykuły