RABATY DO 90% I GRATISY W KOSZYKU! NIE CZEKAJ, PROMO TRWA DO WYCZERPANIA ZAPASÓW!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5331817

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 265 Napisanych postów 849 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 13838
prz1993
A prima z jakich labow wróciła?

Jest soda, ale cena up.
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22365 Napisanych postów 32213 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 889703
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 1384 Napisanych postów 2195 Wiek 35 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 57443
U mnie też parę osób ma emperora prime, master e, master p, ale to żadne nowe wypusty :) stare zapasy ale ceny zaporowe jak to na Januszu biznesu przystało xD
1

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 3231 Napisanych postów 25261 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 417848
prz1993
Tylko też czy faktycznie w środku będzie prima...

Trzeba by sprawdzić ale wcześniej byla
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11196 Napisanych postów 52054 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Graham35
Czy ktoś kto obcuje nie od dziś z trenbolonem spotkał się dosłownie z czerwonym odcieniem trenbolonu ace czy to zwykła ściema? Bo sam używałem z 6 labów różnych zawsze był to odcień zdecydowanie żółty lub ciemno zółty ale nie czerwony...

Jesli to Anubisowy Ace to jest dla ścisłości ciemnobrązowy, nie czerwony.

Nie zabije Cie, tyle wiem.

Wbiłem dzisiaj 100mg.
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22365 Napisanych postów 32213 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 889703
wincol
prz1993
Tylko też czy faktycznie w środku będzie prima...

Trzeba by sprawdzić ale wcześniej byla

Wcześniej to wszędzie była A teraz jeśli tylko jeden lab raptem znowu zaczyna robić, to trochę to śmierdzi. Chyba że nie tylko ten jeden a już na prawdę coś wraca?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 23 Wiek 33 lat Na forum 85 dni Przeczytanych tematów 2971
Panowie który lab wybrać chodzi o testosteron,metanabol i HCG
Androchem czy revolt labs
...
Napisał(a)
Specjalista
Jest liderem w tym dziale Szacuny 68 Napisanych postów 196 Wiek 1 rok Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 4004
Krzy-Chu
Panowie który lab wybrać chodzi o testosteron,metanabol i HCG
Androchem
czy revolt labs

Androchem powinien być ok.
1
...
Napisał(a)
Specjalista
Jest liderem w tym dziale Szacuny 68 Napisanych postów 196 Wiek 1 rok Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 4004
Primę ja mam z andro nie wiem czy stary wypust czy nowy ale dostępne na bieżąco.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11196 Napisanych postów 52054 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Wszędzie starocie latają.

Niszowe klepaki pchają niby nowe wypusty co chwila ale cena dnia zależna od widzimisie dila.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Blackmonth
Polecane artykuły