RABATY DO 90% I GRATISY W KOSZYKU! NIE CZEKAJ, PROMO TRWA DO WYCZERPANIA ZAPASÓW!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5331754

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1236 Napisanych postów 26457 Wiek 41 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 298732
Shaq
Jest na rynku działające Hcg?

Jest, min. Apex Pharmacy, Nassa Labs. Kwestia do czego masz dostep.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 903 Napisanych postów 2013 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 30585
Bursztyn1611
Łodzianin jakiego najlepiej teścia dorzucić i jakie dawki ? Proszę o pomoc, bo nie wiem co robić, aby znowu nie nakombinować.
Testosteron jaki estr nie weźmiesz to nadal test. Jedynie kinetyka czasu metabolizowania jest trochę inna. Na mnie najlepiej odczuwalne i najszybciej daje propionat po nim, jeśli już mi się nie chce bić codziennie daje cypionat. Natomiast enatan na mnie kiepsko działa w badaniach estro. prolka itp. ok test 3-4x ponad normę i nie czuję jak np. cypionat. Mix też jest ok. No ale to każdy ma swoje subiektywne odczucia, każdy ma innym organizm.
2
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 218 Napisanych postów 590 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 45218
Jw. ja np bije enan bo raz przy propie dupa boli przy dłuższym cyklu, mixa biłem przez dwa miesiące i w sumie lekko mi estro latało ze względu na różne estry, a przy enanie mam dobrane wszystko i śmiga.
2
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107243 Napisanych postów 379769 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1715770
Shaq

Androchem
Bat lab
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 107243 Napisanych postów 379769 Wiek 49 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1715770
Bursztyn1611
Łodzianin jakiego najlepiej teścia dorzucić i jakie dawki ? Proszę o pomoc, bo nie wiem co robić, aby znowu nie nakombinować.

Enan/cypio
Celował bym w 250 mg co 5 dni albo 2 razy w tyg dla równości np poniedziałek i czwartek
Kontrola e2 bo nie wiadomo co się teraz dzieje jak ubite to na testo I hcg podskoczy i wtedy pewnie zobaczysz czy będzie potrzebne jakieś ia ale przy primce wątpliwą sprawa
1

...
Napisał(a)
e-lite Moderator
Ekspert
Szacuny 3647 Napisanych postów 36675 Wiek 43 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 261555
Shaq

Apex
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 518 Napisanych postów 747 Wiek 43 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 45259
Shaq

Z Apexa tez aktualnie korzystam i polecam, widzialem badania batch: 001 bylo jak dobrze pameitam +/- 4500iu w opakowaniu Bilem tez inne marki jak endogenic, imperial, actiza, androchem na przestrzeni ostatnich lat. W tej chwili Apex cena, jakosc najbardziej mi pasuje.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 18 Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 2515
Dawno mnie tu nie było, interesuje mnie proviron - w co celować ?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 141 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1738
Ipsum pharma? Działa? Chodzi mi o peptydy raczej, bpc, tb500, tirzepatide?
...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
kristox
Ipsum pharma? Działa? Chodzi mi o peptydy raczej, bpc, tb500, tirzepatide?

Nie znam labu

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Protein drink
Polecane artykuły