CZAS NA SPALANIE, ZGARNIJ -40% Z KODEM: BURN40
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5125224

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 122 Napisanych postów 615 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 23760
Psycho Dad
Kreaxxx
lordknaga
propa to taka cena to chyba tylko melia albo squib - bo dla zawodnikow

ions, i ich czasem nie podolewane ampy i taka cena? w zyciu bym nie wzial.

a oxa tez cena z kosmosu, moj dobry ziomek teraz szamie oxe z superiora i jest mega zadowolony(nie mam badan ze jest w 100% co na etykiecie, jak by ktos pytal) a cena jaka podales za oxe to dla mnie tez ewenement.

Cena nie jest wyznacznikiem ,kwestia dojscia marży...u mnie akurat prop squibb za niecale 3 paczki Lm ,minimalnie drozej widzialem oxe z nassa hehe
Jeden znjaomy caly czas o ions mowi,drugi powiedxial ze nassa jest ok,dopoki andro nie sprobowal,w sumie wszyscy chwala jakies tam firmy,dopoki nie przejda na andro...i na tym juz zostaja

Zmieniony przez - Kreaxxx w dniu 2025-05-11 17:40:20

Bzdury. Andro jest OK., jak nie trafisz fejka, ale jest masa innych labów, które mu dorównują i są tańsze lub w tej samej cenie. Ja na równi sobie cenię andro, sodę czy armabol (już nie wspominam o świętej pamięci panaxie). IONS bardzo dobry lab, ale nie lubię ampułek, wolę viale i żałuję, że nie robią takich 20-30ml :)

Bzdury ,ale ktore?no pewnie ze andro ok ,ja wszedzie je chwale
...
Napisał(a)
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 22210 Napisanych postów 32042 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 887277
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 71 Wiek 1 rok Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 1353
Pewne laby takie top3 jakie teraz?
...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6949 Napisanych postów 17041 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 401361
te ktore wlasnie wbijasz.

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106728 Napisanych postów 379046 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1713521
Panowie nie podajemy cen !!!

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 20 Na forum 263 dni Przeczytanych tematów 1045
Witam witam,
Używał ktoś ostatnio HCG od Luna Pharm albo Novus Labs? Siedzi co ma siedzieć?
Głównie interesuje mnie to pierwsze :)
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 481 Napisanych postów 1497 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 117746
YanAetheris
Witam witam,
Używał ktoś ostatnio HCG od Luna Pharm albo Novus Labs? Siedzi co ma siedzieć?
Głównie interesuje mnie to pierwsze :)

Luna to syf omijaj to szerokim łukiem i nie tylko hcg tylko cały ich asortyment.
3
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 516 Napisanych postów 741 Wiek 43 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 45209
Dejfss
Poleci ktoś jakieś cypio?

Apex Pharmacy, Nexium jesli masz jeszcze dojscie, Andro
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 8 Wiek 30 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 291
Czy ktoś stosował hcg z hyper Labs, shree ? Albo wie co aktualnie w miarę jest dostępne w aptece ?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 458 Wiek 42 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 11957
Czy ktoś kojarzy lab Meditech? Jak enan nich?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Najlepsze
Polecane artykuły