EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PL Realia - czyli co warto brać

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5066630

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 169 Napisanych postów 227 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 9553
Dzięki.
Czyli szukam Oxy z Andro.
Z tym propem to się właśnie zastanawialem co to za galaktyczny prop że cena z kosmosu. Czyli koleś próbował mnie zwyczajnie przewałować.
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4809 Napisanych postów 5724 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 53322
Prop to najtańszy test, chyba tylko base jest tańszy.
2
...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6835 Napisanych postów 16918 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 400593
propa to taka cena to chyba tylko melia albo squib - bo dla zawodnikow

ions, i ich czasem nie podolewane ampy i taka cena? w zyciu bym nie wzial.

a oxa tez cena z kosmosu, moj dobry ziomek teraz szamie oxe z superiora i jest mega zadowolony(nie mam badan ze jest w 100% co na etykiecie, jak by ktos pytal) a cena jaka podales za oxe to dla mnie tez ewenement.
1

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Usunięty przez lodzianin1 za pkt 1 regulaminu
Ekspert
Szacuny 169 Napisanych postów 227 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 9553
...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6835 Napisanych postów 16918 Wiek 41 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 400593
teraz towar nie duzo ciezej kupic jak porzadna proteine u mnie co 3ci lepek zre 'anawar' na silce i do tego pucha monstera w czasie treningu

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 122 Napisanych postów 614 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 23729
lordknaga

a oxa tez cena z kosmosu, moj dobry ziomek teraz szamie oxe z superiora i jest mega zadowolony(nie mam badan ze jest w 100% co na etykiecie, jak by ktos pytal) a cena jaka podales za oxe to dla mnie tez ewenement.

Cena nie jest wyznacznikiem ,kwestia dojscia marży...u mnie akurat prop squibb za niecale 3 paczki Lm ,minimalnie drozej widzialem oxe z nassa hehe
Jeden znjaomy caly czas o ions mowi,drugi powiedxial ze nassa jest ok,dopoki andro nie sprobowal,w sumie wszyscy chwala jakies tam firmy,dopoki nie przejda na andro...i na tym juz zostaja

Zmieniony przez - Kreaxxx w dniu 2025-05-11 17:40:20
1
...
Napisał(a)
lordknaga Doradca
Ekspert
u mnie na rejonie andro nie dostepne, mam goscia, ktory lata tanimi biletami rajanerem do uk, zeby nabrac wlasnie andro, bo tam jest a przynajmniej bylo jedno zrodlo... ja uzywam 1 firme od dlugiego czasu i jak bym mial andro w tej samej cenie, to raczej bym dalej sie trzymal swojej firmy - nie zj**alo sie, to po co zmieniac? i nie mowie ze andro zle czy cos, mialem dostep z pl ale ceny nie byly fajne a nie bede placil za etykiete, bo sa firmy xyz, ktore sa tansze a maja inna nalepke a towar tak samo legitny... ale jak piszesz, zalezy od dojscia, jak zrodlo i z ktorej reki to zrodlo jest. nasa obija mi sie o uszy czy tam oczy co jakis czas, i tutaj na forum z tego co widze to najwieksze baty ten lab zbiera i nie mowie, ze jest dobry czy zly, ja poprostu nie mialem z nim nigdy do czynienia i malo popularny w moim obszarze, a o andro wiem ze ok tylko od 1 kumpla tutaj i mam kilku znajomych w pl, ktorzy mowia, ze poprostu lab jest ok, ale jw. napisalem nie widze sensu placic za andro x czy xx zl wiecej na butli, jak andro bedzie mialo propa w ktorym jest 100% tego co na etykiecie, jest nie malo labow, ktore maja tez 100% etykiety a sa poprostu tansze.

Zmieniony przez - lordknaga w dniu 5/11/2025 5:45:49 PM
2

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4809 Napisanych postów 5724 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 53322
Kreaxxx
lordknaga

Cena nie jest wyznacznikiem ,kwestia dojscia marży...u mnie akurat prop squibb za niecale 3 paczki Lm ,minimalnie drozej widzialem oxe z nassa hehe
Jeden znjaomy caly czas o ions mowi,drugi powiedxial ze nassa jest ok,dopoki andro nie sprobowal,w sumie wszyscy chwala jakies tam firmy,dopoki nie przejda na andro...i na tym juz zostaja

Zmieniony przez - Kreaxxx w dniu 2025-05-11 17:40:20

Bzdury. Andro jest OK., jak nie trafisz fejka, ale jest masa innych labów, które mu dorównują i są tańsze lub w tej samej cenie. Ja na równi sobie cenię andro, sodę czy armabol (już nie wspominam o świętej pamięci panaxie). IONS bardzo dobry lab, ale nie lubię ampułek, wolę viale i żałuję, że nie robią takich 20-30ml :)
3
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 241 Napisanych postów 797 Wiek 48 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 13048
lordknaga

Może jedni becelują za squibb propa jak za zboże, ale ja mam w cenie 0,7 wódki.
...
Napisał(a)
Ekspert
To info dla polady, żeby wiedziała w kogo celować, bo najbliżej źródełka
3
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

Następny temat

Powrót do bomby, pomysł na cykl

Dzien ojca
Polecane artykuły